pondělí 30. října 2017

Solinátor zkušenosti

Ušetřete až na bazénové chemii. Běžná sůl (chlorid sodný) se skládá ze dvou prvků - sodíku a. Solinátor Intex - zkušenosti po více jak třech letech? Solnizační jednotka - voda se kazí 19. Mam už roky váš Chlorinátor ale tuhle sezonů nemužu dosahnout dostatečné koncetrace soli už jsem nasypal 2x 25kg soli a pořád signalizuje kod. Ahoj, chci se zeptat, máte někdo solinátor od Intexu?


Kompletní informace k výběru. Pokud si pořídíš k bazénu solinátor , tak myslím že je to určitě dobrá volba a ušetříš za chemii. Vlastní zkušenosti s tím ale nemám. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Marimex, BESTWAY, INTEX a dalších. Nebude se usazovat sůl v průtokových komůrkách? Pokud by se našel někdo kdo má s chlorinátorem - solinátorem nějaké zkušenosti , budu ráda za sdílení. Kartušové filtrační vložky jsou u mobilních vířivek běžnou součástí, ne každému ovšem vyhovuje jejich pravidelná údržba a fakt, že vířivka beztak vyžaduje používání bazénové chemie.


Asi si také umíte představit nevábný odér, který vznikne kombinací horké vody a chlóru. V balení spolu s bazénem nenajdete žádné doplňkové vybavení – ani filtraci, ani žádné krycí či podkladové plachty. Podle informací výrobce by vám měly od vybalení po napouštění vody vystačit hodiny času na montáž.


Pro desinfekci vody můžete použít také solinátor , který snižuje spotřebu bazénové chemie. Během dovolené mi řemeslníci odpojili filtraci, takže po návratu byla voda zelená, popisuje situaci. Ač provedl veškeré kroky podle obecných návodů, tedy srovnal pH, provedl zašokování, aplikoval vločkovač, voda mu zůstala kalně bílá. Slyšel jsem, že solení až o polovinu životnost zkracuje. Je možné při použití a spojení těchto dvou věcí, dát do této vířivky slanou vodu bez poškození vířivky, aby to bylo funkční a nebyla jen slanná voda?


Na srovnávači cen zbozi. Ten přípravek do jezírek se dá používat i do bazénu. H ve vodě, zabraňuje tvorbě řas a samozřejmě neškodí lidem. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Zjistili jsme zanesení elektrod a konečně slyším, že čištění lze provést octem. Do tohoto způsobu jsem nutila muže. Doufám, že budeme úspěšní. Voda je zatím čistá jen Ph vysoké.


Má někdo zkušenost se snižováním Ph octem? Děkuji předem za zkušenosti. Salinace je dnes pro mnoho lidí moderní alternativou úpravy bazénové vody, při které se používá plynný chlor, který není cítit. Nehodí se však pro každý typ bazénu.


Nejspíš už jste slyšeli, že někteří lidé se pyšní “slanou vodou” v bazénu. Té docílili právě díky solinátoru neboli solonizační jednotce, kterou na svůj bazén jednoduše napojili. Pokud nastane jedna z těchto skutečností, ozve se alarm informující o zastavení výroby chlóru a na displeji bude blikat po dobu hodiny jeden z níže uvedených kódů. Po hodině se alarm a displej vypne a solinátor se přepne do energeticky úsporného režimu. Odkazy na odborné recenze.


Kč, triplex tablety už ani nedávám a celý proces opakuji tak 1x do měsíce i při takovýchto teplotách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky