středa 25. října 2017

Rohová vana 150x150

Oproti porcelánu ja vana z akrylátu na dotek příjemně teplá. Akrylát je materiál, který se při napouštění vany rychle zahřívá a udržuje teplo, vana tak zůstává dlouho příjemná. Dlouhodobě si zachovává svůj tvar, její povrch je lesklý a. Výchozím materiálem pro tyto vany je vysoce kvalitní a neporézní litý akrylát.


Díky anatomickému a atraktivnímu t. Rohové vany s dostatkem vnitřního prostoru Materiál je 1 akrylát o tloušťce mm.

K vaně je dodáván silikon ZDARMA. Rohová vana z akrylátu o tloušťce mm. Objem vany je 2litrů. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku. Akrylátová rohová vana Gentiana.


Levá i pravá orientace. Prostorná a široká vana přináší záruku komfortního koupání. Pohodlí a prostor pro dva.

Vana Gentiana vám poskytne dost místa pro položení rukou na jejích širších lemech. Její sedátko zase milují děti, je příjemné ale i při sprchování nebo k odložení kosmetiky při koupeli. Jde sundat pouze mechanicky s velkým úsilím.


Na foto je vidět očištěný kus. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Rohova vana 150x1najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Free Shipping Available. Check Out 150x1on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.

Shop Everything you Need on eBay! Balenie bez madla, nožičiek a podhlavníka. Nechte se hýčkat a užívejte si romantickou koupel v nové rohové vaně.


Polysan MAMBA Asymetrická rohová vana.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky