středa 11. října 2017

Bavlněné vložky

Hygienické vložky s anionovou technologií pro české a slovenské zákazníky- nyní na Vaše přání NOVÉ ještě jemnější anionky. Roušky pro Vás nakupujeme ve svatebním studiu, které kvůli současným opatřením přišlo o své běžné zákazníky. Také u nás, v Pracovních oděvech Kořínek, máme díky rouškám spoustu práce, a jsme za to rádi:). Pokud se vám orosilo čelo a vlasy na hlavě povstaly hrůzou, nebojte. Vybírat můžete z vložek pro různě intenzivní menstruaci, s křidélky i bez, slipové a najdete zde i vložky pro čerstvé maminky po porodu.


Vyráběné jsou buď ze 1 biobavlny. Všechny informace o produktu Prsní tampón AVENT absorpční vložky bavlněné prací 6ks, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze AVENT absorpční vložky bavlněné prací 6ks. Velká výhoda je v tom, že oblečení perete často a tak prostě vložky jen přihodíte. Při praní je praktické použít síťku, ve které budete mít i po vyprání všechny vložky pohromadě. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Také je možné vložku skladovat na sucho a předeprat ji těšně před praním. Praní je možné i při 40°C, ale doporučujeme nastavit prací cyklus na 60°. V každém případě, je nutné použité vložky vyprat po dnech. Někteří výrobci umožňují.


Bavlněné vložky

Dámské vložky skladem umíme doručit už v den objednávky! Díky lepicímu proužku pevně drží na místě. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Tyto samolepící vložky proti pocení oceníš hlavně při cestování hromadnou dopravou, v kanceláři nebo v přetopených prostorech a tehdy, pokud máš problémy s pocením. Tenké dlouhé bavlněné rukavice, které jsou určené jako vložky do chemických rukavic při dlouhodobém užívání. Délka rukavic je přibližně cm.


Bavlněné vložky

Absorpční vložky Avent jsou bavlněné vložky do podprsenky, které je možné prát v pračce a sušit v sušičce, což umožňuje jejich opakované používání. Díky bavlněnému složení jsou vložky měkké a jemné k pokožce a díky absorpční výplni odvádí vlhkost z pokožky a zachycují ji za zadní vrstvou. LYMFATICKÉ CESTY, čímž dochází k přirozené očistě organismu. WinIon Anionové vložky s preventivním a léčivým účinkem na každodenní použití, intimní hygienu Balení obsahuje ks, tyto vložky mají o dvě bavlněné vrstvy méně, proto jsou i ultra tenké. Vážení zákazníci, provoz e-shopu je beze změn - objednávky přijímáme a odesíláme.


Společnost BONNO GASTRO SERVIS s. Prosíme o trpělivost, objednávek je opravdu mnoho, vše se snažíme odeslat co nejdříve. Pro gastronomické, lázeňské a zdravotnické provozy v celé České republice zajišťujeme komplexní dodávky potravin, nápojů, pracovních oděvů, obuvi, mycích a čisticích prostředků. Bavlněné vložky do kojící podprsenky ks.


Bavlněné vložky

V případě potřeby stačí vložky do podprsenky vyprat v ruce či v pračce na 30°C. Mimořádně tenká s tvarovanou konturou. Protiskluzové díky lepicím páskám, které udržují prsní vložku na místě. Stélka je vyrobna ze savého a proti oděru velmi odolného materiálu. Vložky drží na svém místě lepicí proužek.


ROUŠKY Bavlna 1 - Pro naše zaměstnance jsme ušily barevné, veselé roušky ze 1 bavlny s kapsičkou, do které mají antibakteriální vložky. VANIMAR bavlněné stélky s podporou podélné klenby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky