pátek 13. října 2017

Dithane dg neotec návod

DITHANE DG NEOTEC je fungicídny prípravok s preventívnym a kontaktným účinkom. Pri ošetrení ťažko zmáčateľných rastlinných častí (kapustová zelenina, cibuľoviny, ruže a iné) sa odporúča pridať zmáčadlo. Prípravok obmedzuje výskyt roztočcov. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. To maximize control ensure thorough coverage of all plant surfaces. Begin applications as soon as disease symptoms appear. Repeat before each infection period (e.g. dew or rain) but no later.


Dithane DG Neotec by Dow AgroSciences is a fungicide based on mancozeb. This serves only as a guide please read the product label before any trea. Dithane NT (which stands for Neotec ) is now a modern WDG formulation has been re-engineered to make it even more effective.

Dithane M-fungicide per 1gallons of dilute spray. The NT granules are 2microns in size and are easily dispersed in the spray solution. These granules break down in the solution to smaller, evenly-sized particles of between 1. Wear face mask and rubber gloves when mixing product. For the control of fungal diseases in agricultural, horticultural and ornamental crops. READ THE LABEL COMPLETELY BEFORE MIXING OR APPLYING.


Přípravek se aplikuje pozemně postřikem nebo rosením max. Neaplikujte v případě, že je očekáván déšť během hodin po aplikaci. Fungicidní přípravek se širokým spektrem účinku proti houbovým chorobám polních plodin, ovocných dřevin, vinné révy, zeleniny a okrasných kultur. The multi-site protectant fungicide Dithane continues to play a useful role in the second half of the blight programme as it has full label recommendations for the control of both early and late blight and it adds in a strong anti-resistance component into the mix but at a cost-effective price. Programmes based on Dithane 9for late blight prevention will also protect crops against early blight (Alternaria solani).


Spray before diseases are established. Latest spray timing is GS65. Infos agricoles, Appros des exploitations, Météo sont notre quotidien et celui de nos partenaires. Tento fungicid má vedlejší insekticidní účinek – omezuje výskyt svilušek.


Ochranný chemický postřik vytváří na povrchu rostlin ochranný film, který zamezuje klíčení škodlivých spór.

Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde. Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout. Ces valeurs sont données à titre indicatif. Kontaktní fungicid ve formě dispergovatelných mikrogranulí se širokým spektrem účinku proti houbovým chorobám polních plodin, ovocných dřevin, vinné révy, zeleniny a okrasných kultur. Tyto napadané rostliny lze ošetřit po sklizni fungicidem Baycor WP.


Další, poměrně častou chorobou bývá antraknóza rybízu, která se projevuje drobnými skvrnami na listu. Ty pak žloutnou, odumírají a opadávají. Pakliže Vám u rybízu na. Fungicidy neboli postřiky proti plísním jsou pesticidy používané k hubení hub, které napadají rostliny a působí na nich ekonomické škody, respektive působí škody na výnosu. Na povrchu ošetřených rostlin vytváří film, který brání klíčení spor.


Vyznačuje se dlouhým protektivním působením. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky