úterý 10. října 2017

Dražice okce 125 náhradní díly

Náhradní díly Sortiment. Dvířka panelu je náhradní díl ohřívače vody, bojleru Dražice OKCE 125. Tlakové zásobníkové ohřívače vody Dražice pod označením OKCE a OKHE jsou nejběžněji.


Kapilára se zasouvá do jímky. Ohřívače vody, bojlery Dražice. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou.

Veškeré náhradní díly naleznete na našem shopu. V opačném případě nás, prosím, kontaktujte. Díly Vám pomůžeme vybrat a případně poradíme s čím si nebudete vědět rady. DRAŽICE NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ.


Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek a. Nádhradní díly , bojler, zásobník, akumulační nádrž, ohřívač vody. Keramická Ponorná Rozšířené hledání Skrýt rozšířené h. Indikátor teploty je bez koncovho čidla. Teploměr snímá přibližnou teplotu prostoru mezi tělem indikátoru a nádrží bojleru zapuštěnou v izolaci.

Pokud si nejste jisti zda jste vybrali správný náhradní díl, napište do poznámky jaký máte typ bojleru. Na našem e-shopu nabízíme náhradní díly pro bojlery. V naší nabídce najdete kompletní sortiment náhradních dílů, jako jsou např. V případě, že při reklamaci pojistky nebo termostatu není doložena i výměna kabeláže není možné.


Domů dz dražice - anodové tyče. Zabýváme se hlavně značkami Ariston, Dražice , Tatramat, Stiebel Eltron. Běžně měněné náhradní díly na bojlery máme. Pokud nejsou skladem, tak se je pokusíme objednat. Zkuste se podívat na náš obchod s nahradníma dílama Nahradni - dily.


Bojler Dražice OKHE 1litrů OKHE125. Originální náhradní díly Originální díly z Dražic. Výborná kvalita, záruční doba měsíců, spolehlivost, záruka 1 funkčnosti a bezpečnosti, garantovaná dlouhodobá životnost, shodné komponenty používány i při výrobě, snadná dostupnost po celé ČR. Prodej náhradních dílů.


Elektrické akumulační ohřívače OKCE a OKHE určené pro zavěšení na zeď o objemech 50–2litrů. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou výměnu vysloužilých ohřívačů. Kompletní sada dílů k doplnění nebo výměně elektrického ohřevu vody v ohřívaci.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.

Nabídka náhradních dílů na ohřívače vody, bojlery Dražice. Zboží s dodáním na Slovensko. Filtrovat podle značek. Počet nalezených produktů Zobrazit na stránku. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu stodvacetipěti litrů s keramickým topným tělesem, pojistkou proti přehřátí a možností svislé instalace v blízkosti odběrných míst.


Internetový obchod: Elny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky