úterý 17. října 2017

Rukávky cherek

Rukávky cherek

Jde o nejbezpečnější rukávky pro dospělé či zdravotně postižené. Propracovaná technologie s mnohaletými zkušenostmi z vývoje od německého specialisty - pana Reinera Chereka. Původně se plavací rukávky vyráběly jen pro německé zákazníky. Díky konferencím pořádaným v Česku a na.


Rukávky CHEREK - žlté sú určené pre dospelých a postihnutých. Ide o najbezpečnejší rukávky pre dospelých a postihnutých. Na trhu je mnoho druhov rukávkov, ale rukávniky CHEREK vám ako jediné zaručí b. Vďaka ich kruhovému prevedeniu sa v nich deti cítia lepšie a stabilnejšie, ako v klasických trojuholníkových rukávnikoch a najmä neobmedzujú ich pri pohybe.


Prepracovaná technológia s mnohoročnými skúsenosťami z vývoja. Koukala jsem, že na Hynečka používáte ty červené, objemově menší. Nosnost i průměr rukávků je stejná jako u těch zelených pro nejmenší, ale líbí se mi, že jsou menší, proto bych je synovi (rok) ráda pořídila.


Jen chci zkonzultovat, jestli je v pořádku začít rovnou s nimi. Komfort a bezpečnosť pre Vaše detičky! Balenie obsahuje pár rukávkov.


Výuka plavání se stane v mžiku zábavou, když dáte svému dítěti nafukovací rukávky do vody. Bude se, stejně jako v plavacím kruhu, cítit sebejistěji a nebude se tolik bát plavání. Další možností, jak naučit své dítě plavat jsou plovací desky.


Cherek sú jedinečné nafukovacie rukávniky! Flipper je nafukovací podpěra hlavy pro naše nejmenší. Dítku do obličeje necáká voda, a tak se při koupání uklidňuje. Kolesá, rukávniky, vesty Vybrať si farbu, veľkosť, výrobcu. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Nafukovacie rukávniky) Hodnotenie produktu: 1 (). Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Velmi se osvědčily i pro tělesně postižené velké děti a také dospělé, kde pomáhají významně zlepšovat jejich pohybové schopnosti.


Používané rok, PC 70- kč, přidám originál nepoužité lepení. Spoločnosť SPORTISIMO SK s. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Kde seženu plavací rukávky pro dospělé? Chci naučit plavat dospělého člena (let) rodiny. Potřebovali bychom navlékací rukávky do vody, mohly by být nafukovací, pěnové ale upřednostňuji.


Stále nalézám jen dětské. Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce. Na rozdíl od běžných rukávků dětem pevně sednou na ruku, neotáčí se, nespadnou. Velmi bezpečné, bez problémů udrží dítě nad vodou (jsou do kg).


Prodám plavací rukávky Cherek. Výrobce uvádí, že udrží dítě nad vodou, i když se vytáhne ventilek, rukávek se prokousne, propíchne nebo jinak poškodí, ale to potvrdit nemůžu, protože nám se s nimi nikdy nic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky