pátek 27. října 2017

Peletová kamna se zásobníkem

Poradíme s výběrem kamna na pelety! Zásobníky i přes kg. Mezi nejlevnější kamna na pelety patří peletová kamna PIRO od firmy Italiana Camini. Prodej , montáž a servis peletových kamen.


Tato kamna (TERMO) jsou vybavena čerpadlem,expanzní nádobou, dením zásobníkem na pelety a komfortním ovládáním pomocí dotykového displeje.

Pelety jsou v místě hoření zapáleny horkovzdušným zapalovačem, který lze ovládat i na dálku. Doporučujeme, prodáváme, instalujeme a servisujeme peletová kamna s výměníkem, kotle na pelety, teplovodní peletová kamna a krby od výrobců: Opop, Ponast, Benekov. Zejména však exkluzivně zastupujeme v České republice špičkové italské výrobce Ungaro , Kalor , Lincar , Caminetti Monte Grappa a další, kteří určují vývoj a trend v oblasti vytápění peletami. Budete si moci prohlédnout nová peletová kamna a kotle na pelety, které budou prvně prezentovaný v ČR. Takto upravené mají asi o více energie jak kusové dřevo.


Peletová kamna , vložka, sporák na pelety Klover, Moretti Design, Eva Calor, Ravelli aj. Zastavte se k nám na prodejnu, kde máme peletová kamna v provozu! V posledních letech jsme zcela zřetelně zaznamenali trend vytápění RD kamny spalujícími pelety.

Narozdíl od klasických kamen umí peletová kamna produkovat výkon již od 5kW a tím jsou vhodná do moderních NED a pasivních domů. Krbová kamna na pelety, to je pohodlí samo. Jsou nejen ekologická, protože s nimi nepřijde žádný dřevní odpad nazmar, ale i báječně samostatná. Nepotřebují složitou obsluhu ani údržbu. Nemusíte co chvíli přihazovat polínka a pečlivě střežit oheň, aby nevyhasl.


Patří mezi ně například automatické vynášení popela. Kamna se postarají skoro o všechno sama. Jak pracuje automatický kotel se zásobníkem.


Automatický kotel se zásobníkem si sám doplní palivo nebo zapálí oheň. Peletová krbová kamna vynikají nenáročnou obsluhou a údržbou, neboť se nemusí každou chvilku přikládat a hlídat oheň. Jistě je oceníte pro jejich snadnou obsluhu a možnost naprogramování, které vám zpříjemní nejen návrat domů, ale také na chalupu, která díky kamnům na pelety na vás už nebude čekat. Do celolitinové konstrukce kamen je vložený peletový hořák s mechanickým podavačem pelet a ventilací pro lepší distribuci tepla v místnosti.


Velice stylová a moderní kamna na pelety, která jsou velmi úsporná a šetrná, Vás zahřejí a Vašemu domu dodají moderní nádech svým nadčasovým designem. Nebo potom peletová kamna. To není špatná myšlenka a volba.


Je potřeba si uvědomit, že se jedná o jiný způsob hoření. Na druhou stranu mají i výhody – možnost naprogramovat.

Mezi krbovými kombinovanými kamny na dřevo a pelety nechybí ani kamna s teplovodním výměníkem. V našem sortimentu najdete také kamna na dřevo a pelety značek Lincar a Kalor. Pokud nepotřebujete kombinaci paliva pelety se dřevem, můžete si zvolit také klasická krbová kamna na pelety. Kotle se zásobníkem mají různé funkce, některé z nich jsou dodávané v základní výbavě, jiné si musíte dokoupit. Nabízíme kamna a kotle na pelety, krbová kamna , stylová kachlová kamna a zahradní grily.


Zákazníkovi věnujeme individuální péči počínaje návrhem na volbu vhodného typu topidla až po realizaci, záruční a pozáruční servis. Ta musíte mít Chytrá peletová kamna s kruhovým půdorysem. Jsou k dostání v černé variantě, nebo v šedé barvě s kontrastními. Pořiďte si krbová kamna a vytvořte ve vašem obývacím pokoji útulnou atmosféru.


Pokud neradi přikládáte, vyberte si z nabídky peletových kamen se zásobníkem. Jestli dáváte přednost romantice, je pro vás vhodný krbový stavební set, ve kterém se topí klasickým palivovým dřevem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky