středa 4. října 2017

Kominictví praha

Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Vám zajístí výstavbu komínu pro daný spotřebič. Dále zhotovíme spalinovou cestu na klíč (spotřebič a příslušný komínový systém). Profesionální kominické služby.


Nabízíme naše služby pro bytové i rodinné domy a komerční objekty. Zakládáme si nejen na kvalitě odvedené práce, ale také na rychlosti realizace, profesní odborností a vstřícnému přístupu ke všem zákazníkům.

Neplátci DPH můžete navštívit partnerskou firmu. REFERENCE a SPOLUPRÁCE. DÁLE VÁM NABÍZÍME SLU ŽBY V TĚCHTO OBLASTECH: VODA, PLYN, TOPENÍ. REVIZE PLYNOVÝCH ZAŘÍZENÍ.


PASÍŘSTVÍ, VÝROBA NÁBYTKU. Zpočátku se tímto povoláním u nás zabývali pouze Italové, jež přivandrovali z okolí Milána. Rozšíření kominického zaměstnání na venkov zaznamenáváme až v 19.


Na Vašem komínu nám záleží a svoji práci máme rádi.

Zároveň si držíme přehled o aktuálních předpisech a průběžně si doplňujeme vzdělání, aby byly naše služby co nejlepší. Kontrola a čištění spalinových cest dle vyhlášky č. Pokud máte zájem o jakoukoli kominickou službu uvedenou v naší nabídce, nebo o koupi či stavbu komína, neváhejte a kontaktujte nás. Kominictví je naší prací i koníčkem a věřte, že je to znát. Majitel, pan Jiří Souček, který je jedním ze dvou zakladatelů společnosti, je vyučeným kominíkem a svému oboru zůstal věrný. Je tu pro Vás Kominík Praha , kominictví Praha , kominíci Praha.


Máme k dispozici revizní techniky, kteří jsou plně k vašim službám. Revize komínů není nutná pouze po ukončení topné sezóny. Jsou i další situace, kdy je revize důležitá i nevyhnutelná a kdy bude dobré využít tak služeb kominictví Praha.


Prostřednictvím naší společnosti máte možnost získat kompletní servis, zajišťující bezproblémový a bezpečný provoz Vašeho komínu. Hledáte kominíka v Praze? Sháníte, kdo Vám vyčistí komín?


Potřebujete provést revizi komínů? Jsme odborníkem na komíny a vše kolem. Jsme kominictví s více než lety praxe a zkušenostmi.


Převládá u nás přátelský přístup a vždy se snažíme vyhovět. K neodmyslitelné výbavě kominíky odedávna patřila dlouhá stočená Vymetací kartáč, nazývaná štosák, malá Vymetací kartáč - čimperlík, dále delší pevná.

Chcete se obrátit na kominictví se skvělou pověstí, dlouholetými zkušenostmi a dobrými referencemi? Mezi naše spokojené zákazníky patří lidé z lokalit Praha a Praha zápa Kladno, Slaný, Beroun, Kralupy nad Vltavou a okolí. Od té doby inovujeme a zkvalitňujeme služby pro naše zákazníky, pro jejichž spokojenost děláme maximum.


Provádění výstavby komínů, rekonstrukce, vložkování, návrhy a čištění komínů. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Rádi byste měli bezpečný a čistý komín?


S komínem rodinného domu i spalovny se spolehněte na kominictví HARTMANN. Služby kominictví nabízíme mimo jiné ve městech Praha , Kladno, Slaný, Rakovník a Řevničov. Za práci našeho kominictví ručíme.


Podívejte se na ukázky některých našich prací. Doufáme, že vám zpříjemní objednání našich služeb. Těšíme se na spolupráci! Poskytujeme komplexní služby nejen v oblasti kominictví s garancí zajímavé ceny.


Každou zakázku řešíme individuálně s přihlédnutím k výsledné kvalitě práce a spokojenosti zákazníka. O komíny, kamna i krby se staráme ze všech úhlů pohledu. Od běžného čištění a údržby až po jejich výstavbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky