středa 18. října 2017

Nastavení termostatu auraton

Pfiipojení oznaãen˘ch vodiãÛ k termostatu Pfiipojte vodiãe ke svorkám dle schématu. A Obsah Seznam souãástí Seznámení s termostatem LCD (displej) Návod k obsluze 1. Pfied instalací termostatu vypnûte pfiívod el. Nastavení dne a ãasu 3. Doporuãujeme, aby instalaci provádûl kvalifikovan˘ pracovník.


Elektrick˘ okruh by mûl b˘t ji‰tûn jistiãem nepfievy‰ující prou-dové zatíÏení A. Pfii instalaci dodrÏujte normy. Práce se zatížením do 16A. Přijimač AURATON RTH je vybaven rele, jež může pracovat se zatiženim do 16A. Pokud došlo k výměně baterií, doporučujeme provést vypnutí a zapnutí termostatu. Termostat si tímto krokem.


Podle návodu mi to nejde. Obávám se,že nastavení po půlhodinách nezvládá, jen po celých hodinách. K teplotám - 25°C je docela dost, ale to je věc subjektivní.


Nastavení termostatu auraton

Ale úsporná (tedy noční) 18°C je hodně málo, kdysi jsem to taky tak měl, v zimě byt dost vychladne a kotel pak musí vytápět byt o 4°C nahoru, nezdá se to, ale je to dost a stojí to. V paměti termostatu je celkem devět programů. Správné naprogramování, tedy nastavení termostatu je důležité pro optimalizaci spotřeby a udržení komfortní teploty v interiéru. Existují termostaty s manuálním nastavením teploty, nebo termostaty programovatelné, které vám nabídnou široký výběr programů.


Chceš víc videí, kde je termostat, nebo bagr? This feature is not available right now. Please try again later. Je tam přednastavený pokles asi od 1na uváděných hod.


Ima nezavisne, lako podesive temperature - udobna, ekonomična, odmor i protiv zamrzavanja. Ima tri fabrički podešena programa i sedam korisnički-promenljivih. LCD ekran može prikazivati sliku u tri različite boje.


Některé termostaty mají schopnost snímat teplotu už po 2°C, např. SALUS 091FL, ostatní snímají standardně po 5°C. Všechny termostaty jsou bezpotencionální, to zmenená, že spínají. Napájení TX 2x baterie AA.


Zde je moÏno volit reÏim práce termostatu , jako je zapínání. Pro volbu poÏadovan˘ch. Funkce vypnutí (mimo topnou sezónu pracuje pouze jako teploměr) Řízení: vytápění.


Nejdřív přijímač nereagoval na změnu teploty a nezapínal kotel. Po výměně baterek se na obrazovce termostatu nezobrazí už nic. V návodu který je přiložen níž píšou, že mám 1. Nemá s tím někdo zkušenost?


Program = ma to topit medzi. Je-li zvolen chladicí systém, je zpoždění zvoleno automaticky (a nelze jej pro chladicí systém vypnout) 3. Chladicí a topný systém Volí se během nastavení režimu práce termostatu. Je nutné si uvědomit, že pro topný systém je komfortní teplota vyšší, kdežto pro chladicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky