středa 11. října 2017

Sloupová trafostanice cena

Trafostanice v betonovém nebo kovovém kiosku jsou nejmodernějším typem trafostanic. Vyznačují se snadnou rychlou montáží, malou zastavěnou plochou, vyžadují minimální údržbu, mají dlouhou životnost, vynikají provozní spolehlivostí a bezpečností. Veľkou výhodou stĺpových trafostaníc je minimálny záber pôdy, rýchlosť výstavby a cena.


Ich nevýhodou oproti skeletovej stanici je podstatne väčšie ochranné pásmo a vystavenie elektrických zariadení poveternostným vplyvom. Betonová trafostanice (buňka), 250–6kVA. Za předpokladu, že je tím myšlena pouze a jen 1sloupová trafostanice s trafem 25kVA, svodiči přepětí, pojistkami, tím nejjednodušším rozvaděčem nn s přímým měřením do 80A (tj. přípojku vn se sekčákem až po kotevní izolátory trafostanice zajistí distributor).

Sloupová trafostanice vydává nepřetržitý brum, který i přes vzdálenost je slyšet na mém pozemku. Možná se na to dá zvyknout, ale to neplánuji. Do domu investuji nemalé prostředky a riziko, že se bude zvuk zhoršovat existuje. I kdyby ano, nechci se. Dodáváme své vlastní transformátory pod obchodní značkou MPT (MAXX POWER TRAFO).


Transformátory MPT jsou vyráběny v našich partnerských výrobních závodech v Itálii. Kabel je ukončen v hlavním rozvaděči v objektu Úpravna vody. Při křížení s ostatními sítěmi je silový kabel uložen v trubkách NOVOTUB 10.

Jsou vhodné pro zapojení na volné vedení mimo zástavbu. Jak již bylo uvedeno, je největší výhodou sloupových trafostanic jejich nízká pořizovací cena a rychlá výstavba. Naopak nevýhodou jsou omezené možnosti v osazení technologickými. Soubory cookie usnadňují nabízení našich služeb.


Používáním našich služeb přijímáte používání souborů cookie a souhlasíte s ním. Móda a zpravodajstvíNáš seznam produktů trvale aktualizujeme. Aktuální ceny vždy hledejte na Overceny.


Trafostanica EHNízka, kompaktná, polozapustená transformačná stanica obsluhovateľná z vonkajšej strany. Dodavatelské provádění povrchových i důlních vrtů s více než 60letou tradicí. Dle potřeby zákazníků můžeme zajistit široké spektrum vrtů z pohledu jejich účelu, odběru jádra, požadavků na průměr vrtu či konečné vystrojení vrtů.


BTS do 4kV Lokalita: - okres Jindřichův Hradec Chci získat kontakt k této zakázce Pokud jste registrovaný dodavatel, přihlaste se Číslo zak. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zobrazujeme nabídky sloupova vrtacka. Skladem Cena s dopravou.


Do sortimentu naší společnosti patří kioskové trafostanice , transformátory a další technologie využívané pro práci s vysokým napětím. Počet otáček lze měnit pomocí stupňovité řemenice.

Vrtačka má pravý i levý cho který se přepíná tlačítkem umístěným vedle vypínače. NN a sloupová trafostanice do 4kVA z projektu nazvaného „VN 8 rek. Kravsko“ (dále jen stavba) na pozemku parc. V rámci projektu nazvaného „VN 8 rek.


Venkovní rozvody NN a dodávku diesel agregátu. Dále pak naše společnost provedla kompletní elektroinstalace stájí, dojírny a vodojemu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky