pondělí 2. října 2017

Ceresit stop vlhkosti aero 360 náhradní tablety 4x450g

Tablety AERO 3° účinně pohlcují přebytečnou vlhkost díky působení ultraabsorpčních aktivních krystalů. Jelikož pohlcovače vlhkosti pracují s 450g tabletami, tablety AERO 3° se hodí do všech pohlcovačů vlhkosti , které používají tablety s. Ceresit STOP VLAHKOSTI AERO 3° systém pohlcování nadměrné vlhkosti a zápachu. Optimalizuje nadměrnou vzdušnou vlhkost prostřednictvím 3° cirkulace vzduchu. Je ideální do místností o rozloze 50m3. Součástí balení jsou náhradní dvě tablety 450g se dvěma vrstvami a dvojím účinkem efektivně pohlcuje vlhkost a účinně redukuje pachy.


Ceresit Stop vlhkosti Aero 3náhradní tablety 4x450g levandule. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Popis: Revoluce v pohlcování vlhkosti Nový systém společnosti Henkel optimalizuje vzdušnou vlhkost prostřednictvím 3o cirkulace vzduchu. Zajišťuje vysoký účinek pohlcování vlhkosti a. CERESIT STOP VLHKOSTI AERO 3o náhradní tablety. Náhradní tablety Aromatherpy do pohlcovačů vlhkosti jako první nabízejí účinné pohlcování vlhkosti a zároveň vytváří u Vás doma jedinečnou atmosféru. Aromaterapie je druh terapie, která využívá esenciální oleje a další aromatické složky k ovlivnění nálady nebo zdraví. Tyto tablety obsahují esenciální oleje.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Součástí balení je unikátní absorpční tableta se dvěma vrstvami a dvojím účinkem efektivně pohlcuje vlhkost a účinně redukuje pachy.


AERO 3° náhradní tablety bojují s nadměrnou vlhkostí a zároveň neutralizují nepříjemný zatuchlý zápach. Ultraabsorpční 450g náhradní tablety mají speciální vlnitý tvar a otvor ve středu. S náhradními tabletami Ceresit Aromatherapy, které snadno umístíte do svého pohlcovače Ceresit Aero 3°, odstraníte nejen vlhkost, ale také nepříjemné pachy a živnou půdu pro výskyt roztočů.


Díky členitému tvaru a prouděn. Odvlhčovače vzduchu) Hodnocení produktu: (recenzí). Dál už hledat nemusíte!


Optimální je jeho použití v místnostech jako je kuchyň, obývací pokoj, koupelna, ložnice a prostory s nízkou cirkulací vzduchu (sklep, garáž, podkroví, karavan, chalupa). Náhradní náplň do pohlcovače vlhkosti CSV- AERO 3, který pohlcuje nadměrnou vzdušnou vlhkost a tím pomáhají zabránit vzniku a r. Jakmile je jedna tableta spotřebována, jednoduše je nahrazena novou. Ať už si vyberete náhradní tablety s neutrální vůní či s esenciálními oleji. Tablety jsou vhodné pro přístroje Ceresit , ale i jiné pohlcovače vlhkosti.


Pro dosažení co nejúčinnějšího pohlcování vlhkosti prostřednictvím tablet Aero 3° používejte přístroj pro pohlcování vlhkosti Aero 3°. Vhodný do všech prostor: obývací pokoj, kuchyň, koupelna, ložnice a sklep. Ideální také pro použití v karavanech a lodích. Do větších prostor použijte více přístrojů Aero 3°.


Ceresit systém pohlcování vlhkosti optimalizuje nadměrnou vzdušnou vlhkost prostřednictvím 3° cirkulace vzduchu. Systém AERO 3° funguje na fyzikálním principu - čím větší je kontakt tablety se vzduchem, tím větší je její absorpční účinek. Mají okamžitý účinek a díky větší ploše tablety mají i větší absorpční účinek, který doplňuje povzbuzující vůně ovoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky