úterý 17. října 2017

Intersport půjčovna lyží

Po potvrzení platby budete přesměrování zpět na stránky půjčovny INTERSPORT KLadno, kde si můžete vytisknout finální podobu smlouvy, která je daňovým dokladem s potvrzením úhrady půjčovného. Současně je Vám smlouva zaslána na Vámi uvedený e-mail. V objednaný termín přijdete na pobočku, kde jste si zboží.


Souhlasím s tím, že mé osobní údaje, které jsem poskytl pro účely tohoto dotazníku společnosti Stanislav Vosyka – Intersport Kladno , mohou být společností Stanislav Vosyka – Intersport Kladno zpracovávány a uchovávány v rozsahu potřebném pro účel kontaktování zákazníka. Potvrzuji, že jsem byl informován ve.

Rezervace vybavení se provádí pouze osobně na pobočkách pronajímatele nebo přes rezervační systém na doméně: pujcovna- intersport -kladno. Lyžařské, běžecké, snowboardové a cyklistické vybavení je možno vyzvednout den předem od 16:– 20:a vrátit nejpozději do 12:následujícího dne. Využijte možnost zapůjčení kompletního lyžařského vybavení pro vaši zimní dovolenou. O nás O firmě a prodejně.


Jsme pevně zavedená a prosperující sportovní prodejna v Rožnově pod Radhoštěm. Nejsme jen Intersport ,. Rekonstrukcí původní stavby - kotelny, vznikl unikátní prostor pro prodejnu sportovních potřeb. Poradí vám náš profesionální tým, který je pravidelně školen.

Provozujeme pro vás půjčovnu lyží , skialpů a horských (elektro)kol a sportovního vybavení přímo v centru Pece pod Sněžkou a organizujeme výlety po Krkonoších. Lipno (zejména to zimní) je pro nás téměř každoroční příjemný sportovní zážitek, na který se těšíme vlastně celý rok. Ve Sportu Pec si nakoupíte kvalitní sportovní potřeby i značkové funkční oblečení. Jezdíme sem cca let, vystřídali jsme již několik ubytování, bohužel je nám líto, že osvědčené ubytování přechází postupně do rukou cizojazyčných vlastníků a bohužel tím pádem jeho úroveň o hodně klesá (ověřeno).


Otevřeno PO-SO - 100h. Půjčovna koloběžek a dětských lyží Chomutov. Kvalitní sortiment pro začátečníky i zkušené lyžaře. Servis lyží do druhého dne. V moderní Skiareně Hochficht, jen pár kroků od hlavního parkoviště, na tebe čeká špičkové lyžařské vybavení, ať už jsi začátečník či zkušený lyžař.


Náš odborně proškolený personál se zaměří na tvé potřeby, a tak tě co nejrychleji dostanou na sjezdovku. Zapůjčit si kostým, šlapadlo nebo auto je běžné už dávno. Najdete zde také testcentrum lyží Atomic a Salomon.


V budově Mje půčovna Intersport určená pro veřejnost. Pro účastníky lyžařské výuky jsou k dispozici. Naše půjčovna pro má připraveny kvalitní vybavení, mimo jiné lyže značek Elan, Fischer, Völkl, lyžařské boty značek - Fischer, Dalbello.


Můžete si půjčit za zvýhodněnou cenu celý set, který zahrnuje lyže, boty a hůlky.

Zároveň si můžete zapůjčit ochranné vybavení - helmy, jejichž používání velmi doporučujeme. Půjčování a prodej lyží , dětských lyží , lyžařských bot, odborný servis lyží a snowboardů. Tour Sport Třebíč, půjčovna a servis - kola, lyže, snowboardy.


Pokud by jste cokoliv potřebovali. Skvěle vybavená půjčovna lyží s obchodem Intersport přímo na Hochfichtu. Při zapůjčení lyží na dny platíte pouze cenu za den.


Inquire about the variety of services and specials for regular customers at one of the four INTERSPORT Rent shops in Zell am See and find the appropriate winter sport equipment for your needs. The excellently trained ski rental team in Zell am See are ready and able to help you in the selection process. INTERSPORT Slovenská Republika: Športové produkty - Športové oblečenie - Kompetencia v športe! Madeja Sport nabízí široký sortiment pro cyklistiku, lyžování, snowboarding a běhání.


Online e-shop s kolami, lyžemi, sportovním oblečením a botami a dalším špičkovým vybavením pro sportovce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky