čtvrtek 12. října 2017

Mechatronika dsg cena

Ponuka Zaoberáme sa predajom a opravou prevodoviek DSG , náhradných dielov na DSG prevodovky. V našej ponuke nájdete všetky diely mechatroniky vrátane ventilov, tesnení, kompresných nádob, olejových čerpadiel, motorčeky olejových čerpadiel, riadacie jednotky a kompletné hydraulicke dosky. U koncernových VW vozidel používáme mechatroniku DSG uloženou ve společné lázni s převodovkou a u. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Pasuje aj na WV,Seat,Audi. Je na nej poškodená mechatronika. Prevodovka bola s motorom 0L diesel,110kw.

Mechatronika 6st DSG VW 02E komplet nová. Qnová typ 0BDL5S-tronic. Filter oleja do 7stupňových prevodoviek so suchou spojkou 0AM. Co obsahuje název mechatronika 6°převodovky DSG.


Zpracovává signály od všech snímačů a všech řídících jednotek na vozidle. V mechatronice je umístěno 12ks snímačů a další 2ks jsou mimo. Automatická prevodovka DSG ( nemecky : DSG , Direktschaltgetriebe , anglicky : DSG , Direct Shift Gear ) je moderná automatická prevodovka , u ktorej je hydrodynamický menič krútiaceho momentu nahradený dvoma spojkami , takže dokáže radiť bez straty výkonu.


Existuje rozdiel medzi staršou 6-stupňovou DSG a novšou 7-stupňovou DSG prevodovkou. DSG sa skladá z dvoch čiastkových prevodoviek. Obe čiastkové prevodovky sú konštruované ako mechanické prevodovky a každej z nich patrí jedna viaclamelová spojka. Obe spojky pracujú v špeciálnom oleji pre automatické prevodovky DSG.


Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Opravy řídících jednotek: motory,ABS, mechatronika se zárukou Repasujeme řídící jednotky všech osobních i užitkových vozů se zárukou v délce trvání měsíců za cenu od 3. Dále repasujeme jednotky automatických převodovek dsg mechatronika za cenu 4. Kč, Multitronic řídící. Mame vsetky diely nove aj pouzite.


Programovanie, vymena rj.

Uvedena cena je za programovanie mechatroniky. Opravy 6°převodovek DSG se provádějí až po zjištění jejich poškození. Hydraulická doska 0AM st. Pokud je převodovka opravitelná, cena oprav se pohybuje v rozmezí cca.


Hluky na místě (občasné zadrnčení) při nastartovaném motoru. DSG (Včetně mechatroniky. Doporučeno po 30tis km) 5. Výměna oleje v automatické převodovce. Inzerát Oprava, repas mechatronika DSG , Multitronic v okrese Ostrava-město, cena dohodou, od lubojacký na Sbazar.


Množství oleje v mechatronice 1l. Ve firmě mi prošly rukama dvě auta s 6°DGS. TDI 1kW a druhé Superb II 2. Obě auta se šly pryč s nájezdem cca 200.


DSG nikdy problém (ježděno ale po dálnici na dlouhé trasy).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky