pondělí 17. února 2020

Leifheit náhradní díly

V případě, že vám aktuální návlek na vašem mopu dosloužil, není nutné kupovat zcela nový mop a utrácet tak zbytečně příliš financí. Stačí pouze pořídit náhradní návlek a mop tak znovu používat. Výhodou je také možnost návleky střídat podle povrchů, jež.


Společnost CDI Internet Solutions, s. Váš souhlas s používáním souborů cookie pro účely výkonu a reklamy.

Reklamní soubory cookie třetích stran používáme k tomu, abychom Vám mohli nabízet přizpůsobenou reklamu. Velký výběr jednotlivých doplňků, jako je drátěnka, náhrada na mop, výčka rukojetě, kovové klouby a náhradní hlavice k mopu, teleskopická tyč Professional. Ideální účinnost ve spojení se ždímacím vědrem Profi. Vhodný na mokré vytírání všech typů podlah. Nejlepší výsledky se dosáhnou ve spojení se ždímacím vědrem PROFI.


Návlek je z mikro-vlákna s výbornou absorpcí. Díl je určena na vysavače na okna WINDOW CLEANER 1.

Příslušenství náhradní návleky pro rozprašovač Rovus Spray mop, když budete potřebovat vyčistit větší nepořádek. Nemusíte přerušit práci, jednoduše vyměňte špinavé návleky za čisté a nepořádek odstraníte za rekordně krátkou dobu, náhradní návleky jsou vhodné na mokré nebo suché použití a na všechny druhy podlah. Chceme, aby vám výrobky Vileda pomáhaly co nejdéle, proto jejich životnost můžete prodlužovat výměnou opotřebovaných částí za nové, které jinde nezakoupíte.


Nahradni mop leifheit HLEDEJCENY. Porovnání cen nahradni mop leifheit , srovnání cen nahradni mop leifheit na portálu HLEDEJCENY. Mop Clean Twist Disc je univerzální a hravě s ním zbavíte špíny každou podlahu. Třásňové mopy jsou ideální. Náhradní hlavice k mopům na 4home.


Pro všechny typy podlah (parkety, lamino a dřevo), vhodný pro ždímací vědro TWIST s odstředivým systémem. Leifheit TWIST Micro Duo - mop. U nás můžete zakoupit téměř každý náhradní díl na stroje Kärcher, který potřebujete k opravě nebo údržbě Vašeho stroje. Mají promyšlené ergonomické tvarování, nastavitelnou rukojeť a nízkou hmotnost.


Technické parametry a specifikace: mikrovlákno s výbornou absorpcí nečistot, dlouhou životností lze prát v pračce bez aviv. Pro mytí podlah bez kontaktu rukou a špinavé vody. Univerzální náhradní díly na kancelářské židle.

Kč Kč bez DPH 7Kč. Odpeckovač švestek COMFORTLINE LEIFHEIT 37. Oficiální dovozce čtyřkolek a UTV Linhai do České a Slovenské republiky. Těsnění na okna a dveře.


Podobné fráze na Sleviste. Vrchní třásně jsou vyrobeny z vysoce absorbčního mikrovlákna, třásně Power Scrub odstraní všechny odolné a zaschlé. Nezáleží při tom, zda se. Je pobočkou německé mateřské společnosti LEIFHEIT AG, se sídlem v Nassau (D).


Kompletní sortiment Fiskars Kancelarska-kresla. Specialista na sezení Hledat. Všechny náhradní díly dodávané společností Kubota splňují nejvyšší požadavky na kvalitu. Pouze při použití originálních náhradních dílů a olejů Kubota si můžete být jisti, že všechny vlastnosti Vašeho stroje Kubota zůstanou zachovány a udrží Váš stroj v perfektní kondici. Prostřednictvím našeho kontaktního formuláře se na nás můžete obrátit s dotazy na náhradní díly a příslušenství i mimo pracovní dobu.


Pokud neznáte číslo součásti nebo označení potřebného náhradního dílu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky