čtvrtek 27. února 2020

Prosklené krby

Protože tvar krbu kopíruje tvar prosklené , máme krby rohové, rovné, třístranné a průhledové. Materíály pro stavbu krbů mohou být téměř jakékoliv. Nejpopulárnější jsou však mramory, žuly kachle, cihly a omítané tvarovky (fasádní krby ). Podle materiálu také třídíme naši nabídku krbů.


PIČKOVÉ KRBY A KRBOVÁ KAMNA. Stylový doplněk interiéru, stejně jako i praktická součást mnoha domů.

Tak lze vnímat oblíbené krby , které patří mezi velmi vyhledávaný sortiment posledních let. Máme takové, které jsou. Krbové vložky představují určitou důležitost ve světě vytápění. Zde naleznete různé druhy krbových vložek - od teplovzdušných vložek po vložky plynové, které si ještě specializovaně můžete vybrat podle průměru, výkonu nebo materiálu.


Určitě si u nás vyberete to své! Díky velmi jednoduchému ovládání jsou vhodné pro začátečníky v oboru uzení i pro profesionální uzenáře. Udírny jsou k nám dováženy z Ameriky ve velmi atraktivním designu s bonusem ve formě.


Model umožňující přikládání z jiné místnosti - jedny dveře prosklené a druhé plné, oboje otvíravé do strany.

Optimalizovaný tvar carconového topeniště vyvinutý pomocí aerodynamického modelu. Nejmasivnější akumulační materiál na trhu carcon, který je až o 1 masivnější než u starších typů. OBI vede velký výběr různých krbů pro veškeré nároky. Co je dobré: Nemusíte uvažovat nad přepravou, protože zboží dodáme rychle a výhodně. Za účelem kompetentního poradenství Vám budou rádi k dispozici zaměstnanci Vaší OBI prodejny.


Naše bio krby znáte z Jak se staví sen ! Biokrby nepotřebují komín a fungují jako skvělá dekorace. Bio krby také topí, ale bez špíny a sazí. Z důvodu ochrany proti šíření Koronaviru COVID-je prodejna Šimeček – krby a kachlová kamna s účinností od 16. Uzavření platí i pro osobní schůzky a konzultace. Eshop funguje přes přepravní společnosti.


Vítejte ve světě topení dřevem, kde Vám rádi poradíme s nákupem nejen dle nejlepšího vědomí a svědomí ale i zkušenostmi. Inspirujte se a nakupujte vitríny na FAVI. S led osvětlením, závěsné, rohové, na modely. Najděte si prosklenou skříňku, do které se zamilujete na první pohled. Průhledová krbová vložka, jedny dveře prosklené a výsuvné nahoru, druhé plné a otevíravé do strany.


Disponuje ale i mnohem. Teplovzdušné krbové vložky litinové.

SEGUIN DUTERIEZ obsahuje všechna prosklení. Sklo před krby a kamna. Před krbem nebo kamny vyžadují předpisy nehořlavou plochu.


Tu lze vytvořit z krbového skla, čímž vznikne elegantní plocha vyhovující normám, ale nenarušující jednotnost podlahy. Vestavné plynové krby řady NOBLESSE mají uzavřenou spalovací komoru. Prosklené plynové krby. Spaliny jsou odváděny odtahovým systémem (koaxiální odkouření Karma), zároveň vzduch pro hoření je nasáván v rámci odkouření z venkovního prostředí. Tři prosklené strany otevírají perspektivy 180-ti stupňového pohledu do ohně.


Vzhledem k velké ploše skla a jeho výrazné tepelné ztrátě není ohniště vhodné k instalaci šamotového tahu. Krbova kamna COM - prodáváme a instalujeme krbová kamna, kachlová kamna, peletová a litinová kamna a krbové vložky. Fórum, eshop, instalace kamen.


V září a listopadu prodej kamen na splátky BEZ navýšení!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky