čtvrtek 13. února 2020

Plynový vařič dvouplotýnkový bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Možno poslat při platbě. Inzerát plynový vařič jednoplotýnkový v okrese Děčín, cena 550Kč, od Tomna Sbazar.


Gril je nový, v originální krabici. Výška 110cm , šíře bez pul. Ideální do malých kuchyní a víkendových chatek, kanceláří. Dvouplotýnkový vařič plynulé nastavení teploty pečení od 80C až do 3stupňů C. L příslušenství: dva pečící plechy, jeden rošt, extra vnitřní plášt (Fe-Al),kt.


Jedná se o dvouplotýnkový vařič , který využívá plynovou PB lahev ke svému provozu. Prodám dvouhořákový vařič na PB. Posílám jako balík na poštu. Indukcni vařič Inzerát byl odebran z oblíbených. Elektrický vařič Inzerát byl odebran z oblíb.


Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na. Stavební práce v zimě a vytápění staveb I když zima již pomalu předává vládu jaru, na stavbách to ještě není nijak výrazně znát. Platí do vymazání inzerátu. Vařič je velmi zachovalý,po výměně těsnění,odzkoušený a plně funkční.


Cena 89-Kč s prázdnou bombou nebo 99-Kč s plnou. Komunikace pouze po telefonu. Vařiče bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Do každého balíku totiž přibaluji Zpětný štítek, který stačí pouze.


Pro člověka, který se trochu vyzná v elektronice je to l. Pouze osobní odběr, v případě zvolení přepravní společnosti bude odeslán pouze vařič bez pb lahve. Včetně kufříkového obalu. Plynový dvouplotýnkový vařič MPM Smile. Zboží je možné po dohodě zaslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a SR.


Litr vody uvaří během minut. MSR Pocket Rocket plynový vařič je velmi lehký, malý a skladný. Jednoplotýnkové a dvouplotýnkové vařiče ETA jsou vhodné do malých bytů, na chatu nebo na dovolenou. Přinášíme radost a užitek více než let.


Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Při rychlém jednání sleva!


Všechny komentáře jsou moderovány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky