pondělí 10. února 2020

Protiskluzová podložka do kufru auta

Díky velmi přilnavému povrchu zabra. Veškeré informace o produktu. Protišmyková podložka do auta , niekedy tiež len nano podložka sa najviac používa v kufri auta.


Protiskluzová podložka do kufru auta

Unikátní nanopodložka - protiskluzová podložka do auta má extra přilnavý povrch. Nanopodložka proto udrží Vaše mobilní telefony, brýle, GPS navigace, mppřehrávače a další drobné předměty. Internetový obchod s kamennou prodejnou v Chrudimi. Protiskluzová nanopodložka do auta se hodí i jako skvělý dárek. Jak nejrychleji vybrat vanu do kufru konkrétního auta ? SIXTOL Vana do kufru plastová Škoda Rapid Se.


Universal Wire Audio Handset. S touto protiskluzovou podložkou zůstane všechno na svém místě. Anti-slip mat, anti-vibrační, protiskuzová podložka.


Protiskluzová podložka do kufru auta

Silikonová protiskluzová podložka do auta dosahuje vysoké přilnavosti i na šikmé ploše palubní desky. Každé pondělí a čtvrtek nová nabídka. Na co se nejvíce ptáte, když jde o vany do kufru auta. Vybrat správnou vanu do zavazadlového prostoru není raketová věda.


Přesto jsme vany do kufru auta testovali a vyzkoušeli přitom, na co si dát pozor, jaký typ ochranné vany si vybrat a se kterým výrobcem nešlápnete vedle. K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte. Nebaví Vás, když jedete autem a nemáte si pořádně kam dát své osobní věci? Mobil, či klíče Vám na palubní desce stále sklouzávají a nevíte, kam své věci položit.


Protiskluzová podložka do kufru auta

Usnadněte si situaci s protiskluzovou podložkou do auta. Tuto podložku snadno připevníte na palubní desku nebo na jakoukoliv jinou plochu. Tímto zabráníte svým věcem, aby samovolně sklouzávaly a. Levné doplňky do auta od odborníků. Dostupné bezplatné doručení.


Objevujte a ušetřete Objednejte si ještě dnes! O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Kde nás najdete Ochrana soukromí Provozovatel e. Používá se na dno kufru u auta , na plato u zadního skla nebo všude tam, kde chcete, aby položené předměty měly znesnadněný pohyb za j. Vybírejte si Vany do kufru podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Podložku lze vždy přemístit na jiné místo. Hustá protiskluzová podložka do auta.


Dokonale brání předmětům popojíždění a tím poškrábání povrchu. Rozměr: 90x60cm, možnost stříhání na menší rozměry. Všechny ceny jsou uveden. Velikost podložky lze jednoduše přizpůsobit zastřižením.


Ideální k podložení např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky