středa 12. února 2020

Levné škrabadla pro kočky

Pokud nechcete, aby vaše kočka broušením drápků na nevhodných místech poničila Váš nábytek, je dobré koupit tzv. Každá kočka potřebuje brousit drápky a se správným škrabadlem se při tom vyhne vašemu oblíbenému nábytku. Desítky škrabadel z oblíbených e-shopů za skvělou cenu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Vaši kočku aktivní, je ideálním místem pro odpočinek i zábavu, lezením předchází nadváze a problémům s klouby.

Nabízí kočce místo, které si může označit pachem a škrábanci a tím ochrání Váš nabytek. Nechcete mít poškrábaný a potrhaný nábytek, koberce nebo gauč? Nejlepším řešením je určitě škrabadlo pro kočky. Zde si kočička obrousí svoje drápky lépe než o Váš gauč, skvěle se vyřádí a zároveň bude mít měkký úkryt s přehledem o všem, co se v domácnosti děje.


Zachraňte svou pohovku! Vyberte jí škrabadlo přesně na míru a. Pokud plánujete pořízení kočičky nebo už ji dokonce doma máte, vůbec nerozmýšlejte, jestli kupovat škrabadlo pro kočky nebo ne.

Každá kočka si potřebuje obrušovat drápky, aby se zbavovala jejich starých vrstev. Odpočívadla a škrábadla. Vítejte v našem e-shopu škrabadla pro kočky.


Prodáváme škrabadla pro kočky různého provedení, typů a barev. Někdo tomu říká šplhadla pro kočky , kočičí stromy nebo kočičí odpočívadla. KRÁBADLA VODOTĚSNÝ DO VOLIÉR. Představujeme novou kolekci škrabadel určených pro voliéry a značkující kočky. Nová řada škrabadel je zcela voděodolná, provedená následujícím způsobe- police z voděodolné překližky, která je dodatečně zabezpečená voděodolným jachtovým lakem.


Ke každé kočce a do každého bytu či domu se také hodí jiný druh škrabadla. Například škrabadla na zeď či jednoduchá kočičí škrabadla jsou zpravidla menší a hodí se tak do menších prostor, ale pokud máte velký pokoj, můžete si pořídit také velké, i metr a půl vysoké škrabadlo pro velké kočky s odpočívadly. Dejte prostor Vaší kočce a jejím přirozeným pudům, ať má, kde si vybít svoji přirozenou vlastnost škrabání. Dnešní škrabadla a odpočívadla jsou vyráběna, aby splňovala několik funkcí najednou. Kvalitní větší i menší škrábadla pro kočky.


Pro kočku je to totiž nejen nekonečný zdroj zábavy, ale také jediné místo v domě, do kterého si může škrábat dle libosti. V nabídce je spousta variant, ať už škrabadla obyčejná.

Jsou prostorem, kde může kočka vybít své divoké pudy ke škrábání na místě k tomu určeném, kde nepoškodí váš oblíbený nábytek nebo koberec. Velký škrábací strom je snem každé kočky. Vaše kočka nebude nudit a najde si vhodné místo k odpočinku.


Nyní výhodně na bitiba. I rozměrově menší škrabadlo či odpočívadlo nabízí odolné sisalové škrabací plochy, hračky, měkký plyšový povrch, tmavé schovávačky i pohodlné odpočinkové zóny. Velikost kočky a škrabadla. Při výběru škrabadla je třeba brát v potaz i hmotnost a velikost kočky.


Pokud vybíráte model pro desetikilového mazlíčka, mělo by mít škrabadlo odpovídající nosnost a zároveň by mělo být dostatečně stabilní. Zamezují nežádoucímu ničení nábytku drápky. Mohou být součástí odpočívadel. V internetových obchodech i kamenných prodejnách lze levné škrabadlo pro kočky koupit ve slevových akcích nebo výprodejích, které obchody velmi často.


Goleto Škrabadlo 118cm. Levné kočky - Nejlevnější kočky na HLEDEJCENY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky