středa 19. února 2020

Plynový vařič na 2kg bombu

Jednoplotýnkový vařič pro použití na plynovou bombu 2kg. Výkonný hořák o průměru mm. Plotýnka široká 1mm unese i větší hrnec, aniž by se ohýbala.


Campingový vařič na propan butan, připojen pomocí ventilu a hadice k propan butanové lahvi, včetně příslušenství pro připojení k 2kg lahvi, výstupní závit je vlevo, výkon 2. Najvýkonnejší kempingový varič s jedným horákom.

Tento varič je vybavený vysokotlakovým. Redukce se nejprve našroubuje na vařič , a pak teprve celý komplet na velkou bombu. Hořák je vybaven praktickým madlem. Vařič kempingový na propan-butan lahev kg pro turistické účely k přípravě pokrmů.


Lahev není součástí balení. Kempinkový plynový vařič na kg propanbutan bombu. Cestovní plynový vařič Rsonic na kartuše Inzerát byl odebran z oblíbených.


Prodám plynový vařič KRAB Inzerát byl odebran z oblíbených.

This video is unavailable. Určeny pre turistické účely k príprave pokrmov. Je pripájaný priamo k kg propán butánovej fľaši.


Návod pro připojení plynového vařiče na bombu i kartuše. Campingový vařič na propan butan je určen pro turistické účely, vhodný i pro použití v domácnosti, připojen pomocí ventilu a hadice k propan butanové lahvi,. Pořídit můžete jak samotnou plynovou bombu , tak i kompletně připravený vařič s jedním hořákem. Manipulace s lahví je jednoduchá, jelikož váží maximálně kg a záslepná matice disponuje kovových uchem, abyste lahev mohli jednoduše uchopit. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Varič je vhodný na 2kg bombu varič Magnum má piezoelektrické. Predám nový zabalený prenosný plynový varič na kartuše v praktickom kufríku, možnosť napojiť aj na plynovú. PALAVAN s plynovou bombou aj s originalným kufríkom. Predam Varic na priame pripojenie k 2kg propan-bytanovej flasi.


Propanbutanový vařič , který je vybavený dvěma hořáky a ideálně se hodí pro turistiku, kempování, ale i použití v karavanu, na rekreační chatě nebo v zahradních domcích. Mezi jeho silné stránky. Yate Camping K6jedna plotýnka.


Plynový jednohorákový varič Meva Solo na 2kg fľašu ( bombu ), využitie pri. Inzeráty plynový vařič - aktuální inzeráty na Sbazar.

Používaný plynový vařič na kg propan butan bombu s kufrem. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Bílá technika - Vařiče. Campingové vařiče na propan butan jsou určeny pro turistické. Vařič plynový Meva Rio 2tříhořákový, na 2kg bombu , vysokotlaký. Plynový hořák Velice vhodný doplněk za účelem prodloužit si grilování.


Hořáky udržují grilovací desku v provozní teplotě cca hodiny(dle intenzity hoření). Výhodou hořáků je jejich regulace. Můžete si tak sami nastavit intenzitu hoření v závislosti na velikosti grilovacího kamene nebo vyžadované teplotě kamene. Dostatečně velký a výkoný kempingový vařič vhodný i na větší vaření.


Prodám nový,veliký, nerozbalený, plynový zahradní gril od značky JamesTown - Vancouver. Při jeho nepoužívání přikryjete krytem a můžete využívat jako pult. Gril je nový, v originální krabici. Výška 110cm , šíře bez pul.


Plynový vařič MSR WindBurner Duo Stove System o objemu nádoby l je ideální na túry ve dvou, na ohřátí. Láhev na palivo Soto Fuel Bottle 400ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky