čtvrtek 20. února 2020

Ponorný vařič 1000w

Ponorný mixér Braun Multiquick Vario. Pro i proti je tepelná pojistka uvnitř. Pokud je teplota uvnitř vyšší než cca 1stupňů (nejčastěji, když vyvaří voda kousek pod rysku MIN), tak se přepálí pojistka nejde to opravit.


Ponorný vařič 1000w

Je to bezpečnostní záležitost a zabrání to třeba požáru, jen škoda že se ta pojistka. Nezaberou skoro žádné místo a přitom skvěle nahradí rychlovarnou konvici nebo hrnec. Koupit zrychleně Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu. Hlídat cenu Přidat do seznamu. Doporuč a získej Alzáků.


Využijete ho zejména na cestách, kde oceníte jeho kompaktní rozměry a odolné uzavíratelné pouzdro. Můžete mít zítra od 10:25. Objednací kód: ROMCV002. Skvělý vaříč na cesty vám uvaří vodu během pár minut.


K vařiči obdržíte praktické uzavíratelné pouzdro, které usnadňuje uložení při cestování. Pro případ nepečlivé obsluhy je vařič vybaven tepelnou pojistkou (nevratnou). Automatická regulace mezi a 40°C. Ani ve vaší kuchyni by neměl chybět multifunkční tyčový mixér Cecomix TITANIUM! Pomůže vám připravovat oblíbené lahůdky!


Vyrobený z nerezové oceli. Bezpečný a pohodlný systém skládá. Na papírovém obalu chybně vytisknut údaj 108W. Je malý a velice skladný, uplatnění najde především na dovolené v kempech.


Obzvláště jeho služby oceníte při zimním pobytu v přírodě nebo na horách. Ještě nikdy se vám nepodařilo uvařit hovězí maso tak doměkka a ještě nikdy nebylo šťavnatější! UPOZORNĚNÍ: Kvůli vysoké poptávce po produktech souvisejících s koronavirem bude vaše objednávka odeslána z Lékárna. Malý cestovní ponorný ohřívač elektrický ponorný vařič , ideální k ohřevu vody např. Součástí je i praktické cestovní pouzdro.


Vhodný k přípravě teplých nápojů při cestování. Příkon 5W, délka kabelu 0. Fyrelite Start disponuje sklopnými raménky pro snadný transport a regulací výkonu, kartuši C 3Performance lze díky šroubovacímu systému ventilu kdykoliv oddělit od spotřebiče. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vařič je přenosný, můžete jej použít v jakékoliv nádobě s hloubkou cca cm.


Bezkonkurenční sous-vide ponorný vařič pro domácnost. Jedině způsobem vaření sous-vide docílíte, že potraviny - maso, ryby , zelenina zůstanou šťavnaté a měkké. Přenosný ponorný vařič od společnosti Rommelsbacher vám díky příkonu 3W zajistí rychlý a stabilní ohřev vody na vašich cestách.


Sous-vide vaření znamená vaření potravin ve vakuu při nízké teplotě ve vodní lázni. Ohřívací spirála je vyvedena z nerezového materiálu, který zajišťuje její dlouhou životnost. CESTOVNÍ ELEKTRICKÝ PONORNÝ SPIRÁLOVÝ VAŘIČ.


Kup teď 3Kč s dopravou 4Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky