pondělí 24. února 2020

Trouba a myčka v jednom

Tato webová stránka využívá cookies a umožňuje třetím stranám zacílit reklamu a nabídku služeb dle Vašich preferencí. Zavřením tohoto banneru, pokračováním v prohlížení webových stránek, rolováním nebo kliknutím na odkaz poskytujete souhlas s využitím cookies. Pokud se chcete dozvědět více nebo zrušit všechny. A přes to se nechcete vzdát představy, že si domů pořídíte myčku, která se o všechno to špinavé nádobí postará za vás? Pak si do kuchyně pořiďte kombinaci myčky se sporákem, které v sobě kombinují klasický sporák s menší myčkou.


Malá kuchyně je problém mnoha moderních apartmánů.

Každá žena v domácnosti chce, aby její kuchyňský prostor byl vybaven nejmodernější technologií. Sklokeramická varná deska Mora VDST 6FF v černé barvě se zbroušení přední hranou má Hi-Light varné zóny. Ty jsou vybaveny ukazatelem zbytkového tepla, díky čemuž je možné zjistit, která varná zóna je horká a předejít popálení. Ovládání varné desky je dotykové, umístěné vpředu. Trouba , varná deska a myčka nádobí v jednom.


Ušetříte místo a zároveň nemusíte dělat žádné kompromisy ve funkcích. Díky standardním rozměrům můžete k vaření používat nádobí běžných velikostí a umývat až šest sad s energetickou účinností. Patříte mezi ty, kterým na obalu nezáleží?

Ve SCORPION ELEKTRO seženete především OUTLET elektroniku všeho druhu za velmi zvýhodněné. SPORÁK, TROUBA A MYČKA V JEDNOM. Minimální prostor, maximální flexibilita. Varná deska, trouba a myčka nádobí se šířkou pouhých cm.


V elegantním nadčasovém nerezovém provedení bude slušet vaší kuchyni. Prodávám z důvodu stěhování. Vše funkční, sklokeramická varná deska, trouba a myčka v jednom.


Jedná se o starší model, ale ten současný stojí kolem 28. Pište sms, zavolám zpět. Vždycky si říkám u projektů kuchyní, že je to hezké mít takový ten sloupec vestavěná lednice a vedle trouba a nad ní mikrovlnka. Trio je jediné řešení pro opravdu málo místa v kuchyni.


Renovujeme kuchyni a máme v ní jen jeden zásuvkový okruh, může být myčka , trouba a lednice na jednom okruhu? Problém je v tom, že kdyby se musel přitáhnout další okruh, tak by se musel rozsekat celý byt, ten je celý opravený a vymalovaný, protože rozvodnice je uplně na druhé straně. Oceníte i klasický vzhled desky v černém provedení.


Myčka na nádobí O veškeré nádobí, které po vašem vaření zůstalo, se svědomitě postará myčka na nádobí. Stejně jako trouba i myčka patří do kategorie vysoce úsporných spotřebičů – do energetické třídy A, a to při mytí i sušení. Nabízíme exklusivně k prodeji atraktivní novostavbu cihlového bytu ( v osobním vlastnictví) v jednom z nejlepších míst oblíbené lokality Plzeň - Slovany.


K bytu o současné dispozici.

Pronájem celé chalupy v obci Strachotín pro max. Samozřejmostí je velká televize v obývacím pokoji a malá televize v jednom pokoji,WIFI po celém domě. Zařizujete kuchyň a hledáte tu nejvhodnější sadu spotřebičů? Představujeme vám naše akční sety značek Amica, BEKO, Candy, Hotpoint a Indesit.


Unikátní trojkombinace Candy TRIO v bílém designu – sklokeramická deska, trouba a myčka v jednom ! Přednosti: Hi-Light varné zóny, elektrická trouba se programy včetně grilu a ventilátoru, naprogramování konce pečení, vnitřní osvětlení, myčka nádobí ve. Kombinace myčka se sporákem za akční ceny. Většinu zboží zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky