čtvrtek 27. února 2020

Motor na gril

Grilovací motor UMRLucifer pro gril na sele, bez ZDROJE, max. Regulátor jsem platil kartou přes net a přišel z Číny během 14. MOTOR BATERIOVÝ BAT - kg - na malý gril , na jedno kuře. Nabízíme motory na gril , které mají nízké výstupní otáčky a bez údržbový provoz. Vybrat si můžete z elektromotorů komplet s předkolem nebo s převodovkou.


Nerez grilovací otočný rožeň s motorem commercial, určený pro grilování na plynových grilech Napoleon řady 665.

Doplňte si Váš zahradní gril o otočný rožeň a z. Tyto motorky na grilování se liší jednak napájením a jednak hmotností zátěže, pro kterou jsou určené. Motorek 12V je bateriový a je určen obvykle k malému grilu pro grilování například kuřete. Velmi oblíbený je motorek na gril UMR 0 který se zapojuje do běžné sítě s napětím 220V.


Udávaný „výkon“ je kg. Prodám po domácku vyrobený plně funkční gril. Možnost pečení na kameni (kámen je v rámečku s odtokem pro lepší čistění), grilování na roštu, motor na 220v s vidlicí(14mm) pro grilování kýty nebo kuřat, opékání jen tak nad ohněm.


Krytí proti větru a dešti, možnost dalších úprav.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Gril na sele,kýtu nebo kuřata s kvalitním motorem na 220V. Elektromotor je samozřejmě v ceně grilu. Garance české výroby grilu. Zvládne zatížení na otáčení až 100kg.


Netz elektricky motor na gril , Dometic - 6. Predám úplne nový motor na gril rozbalený iba kôli fotke. Na internetovej stranke firmy stojí €. Väčšina z nich preto disponuje poistkou proti preťaženiu, čo sa prejavuje spätným chodom či vypnutím. Silný a teplu odolný grilovací motorek.


Motorček na gril na batérie slúži. Kovová čelní strana, určeno pro grilovací jehly s čtvercovou hlavou mm. Vhodný pro grilování s maximální zátěží.


Razanj izuzetnog kvaliteta sa garncijom, cijeli komplet je izradjen od INOX-a 3i sve se pakuje u alu kofer dimenzija 80x30x10cm.

Rožně a jehly najdete na Gril. Motor sa reduktorom je specijalno. Cadac, Napoleon, Lucifer. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: grily.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky