úterý 18. února 2020

Výroba osvětlení do terária

Na této stránce naleznete osvětlení do terárií, které sami dlouhodobě používáme v našem chovu s těmi nejlepšími výsledky. Mezi špičku v terarijním osvětlení patří zejména lampy do terária (výbojky) české značky SUNLUX UV vynikající kvalitním UVB zářením, výdejem tepla a intenzivním UVA zářením, které v očích ještěrů simuluje denní světlo. Obyvatelům terária nahrazuje sluneční svit a je důležitým zdrojem tepla. Osvětlení je nezbytným vybavením každého teraria.


Zkuste pořídit kvalitní osvětlení do terária a pozorujte jejich noční život.

Najdete u nás osvětlovací tělesa, zářivky, žárovky i LED žárovky. Zářivka Flora Glo W má silný podporující růst akvarijních a terarijních rostlin. Zářivka se standardní intenzito se používá pro akvária, terária a vivária, kde je potřebné. Pro zdravý chov agamy vousaté, leguána zeleného, želvy nádherné, gekona nočního nebo suchozemské želvy je nutné přidávat do terarijího krmiva vitamíny s D minerály nebo kalcium.


Miska na krmivo a napáječka je nedílnou součástí terária. Nabízíme prodej terarijních potřeb. Především se jedná o vytápění a osvětlení do terárií, měřící přístroje, potřeby pro líhnutí vajec plazů a dekoraci.

Navíc poskytujeme individuální konzultace, kdy navrhujeme osvětlení na míru konkrétnímu druhu zvířete. Další činností je zakázková výroba terárií. Terárium již máme hotové, postačí jen přidat osvětlení , substrát, případné kameny, kořeny či větve.


Umělé rostliny lze k teráriu připevnit pomocí tavné pistole. Již jistě víte, že agama vousatá je heliofilní ještěr, tedy velmi náročný na zdroj světla, neboť v přírodě tráví spoustu času na přímém slunci. Proto je velmi důležité věnovat této části vybavení terária pro agamu vousatou velkou pozornost.


Velmi důležitým faktorem je UVA a UVB. Pokud budete mít zájem o vybavené terárium (pískovaná zadní stěna terária , rostliny, dřeviny, osvětlení včetně veškeré kabeláže), napište tak prosím do poznámky při objednávání. My Vás po přijetí objednávky kontaktujeme a potvrdíme objednávku a domluvíme konkrétní požadavky na tvar, velikost a vybavení terária. Do všech terárií je možno zabudovat terarijní 3D pozadí dle Vašeho zadání. Terária je možné osadit květinami, bazénky, větvemi a dalším vybavením.


Technické návody, postupy. Fanklub - návod ‌ ‌ Černá kronika. Nezkušený chovatel želv. Dle vlastních zkušeností jsem vytvořil orientační tabulku, aby ti z Vás, kteří nevědí, jak vybavit chovné prostory osvětlením, měli usnadněnou práci.


OSB teraria , výroba osb terarii, výroba terarii, skleněná teraria , terarijní pozadí, zakázkova vyroba, teraria brno, teraria Terária - výroba a prodej terárií na zakázku, terária v akci Tera servis.

Kromě prodeje terarijních potřeb a osvětlení se zabýváme zakázkovou výrobou terárií z laminátových desek s plastickou 3D stěnou. Dle druhu zvířete vám rádi poradíme vhodný rozměr terária , vybereme vhodné osvětlení a provedeme veškerou elektroinstalaci za vás. Naše terária jsou vybavena na dně skleněnou vaničkou, aby se zamezilo vlhnutí a případnému rozklížení stěn terária.


Hrany LTD desek ( z ABS plastu o síle 5mm) jsou kvalitní a také napomáhají odolnosti terária. Jsme schopni do stěn terária vyřezat různé otvory a vyplnit je sklem pro originální vzhled. Výroba pozadí do terárií.


Pro velký zájem, je možné si pozadí do terárií u nás na zakázku objednat, a to přesně na míru. Jsme firma spolupracujících truhlářů a sklenářů s mnoholetými zkušenostmi s výrobou terárií z osb desek, lamina a skla. Také jsme chovatelé spousty terarijních zvířat, a proto vám můžeme nabídnout jen to nejlepší dle svých vlastních zkušenosti s potřebami terarijních zvířat. Vám navrhnout Vaše terarijní osvětlení tak, aby Vaše terarijní zvířátka byla maximálně spokojená a zdravá.


Materiál pro výrobu terária. Před tím, než se do domácí výroby terária pustíte, je třeba si ujasnit, z jakého materiálu má být vyrobeno. Existují v podstatě dvě základní možnosti. Prvním řešením je výroba terária ze skla.


Toto řešení je na první pohled působivější, sklo je však vcelku drahé, s teráriem se. Do všech skleněných terárií je také možné zabudovat 3D terarijní pozadí, vodopády, bazénky, mlhovače a jiné vybavení. Reference skleněných terárií námi vyrobených můžete zhlédnout zde. Lamino terária jsou především vhodná jako krásný doplněk do vašeho bytu nebo kanceláře. Výběr odstínů lamina je prakticky.


Arcadia Basking Solar Spot výhřevná žárovka do terária 150W. Bodové výhřevné žárovky Basking Solar Spot jsou ideální pro vytvoření lokálního místa pro slunění a vyhřívání, např. Především nezapomeňte na speciální osvětlení , které v teráriu vytvoří žádoucí teplotu a případně nahradí obyvatelům terária sluneční svit.


Hodit se Vám bude i vlhkoměr, vitamíny či dekorace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky