pondělí 24. února 2020

Lékařské teploměry

Pomocí lékařského teploměru snadno změříte tělesnou teplotu. Infračervený lékařský teploměr slouží k bezkontaktnímu měření tělesné teploty, kdežto stonkové lékařské teploměry používáme ke kontaktnímu měření tělesné teploty. Infračervené teploměry se prodávají ve dvou variantách provedení, které vypovídají především o tom, jakým způsobem naměřit výslednou teplotu lidského těla. Dotykové infra teploměry – K měření je zapotřebí kontakt teploměru s lidskou pokožkou. Obvykle se jedná o varianty měření v uších.


Zdravotnické teploměry - detailní popis Druhy domácích teploměrů.

Digitální teploměry pro zjištění teploty orálním a rektálním způsobem nebo v podpaží. Bezdotykové teploměry – stačí teploměrem namířit na osobu a téměř okamžitě se dozvíte její tělesnou teplotu. Umožňují i měření teploty prostředí a. Na námi prodávané teploměry poskytujeme plný záruční i pozáruční servis a provádíme kalibrace. Chcete poradit s výběrem bezkontaktních teploměrů? Horečka (°C a více) je nepříjemným projevem mnoha onemocnění.


Abychom ji správně odhalili, potřebujeme spolehlivý teploměr. Pro měření v konečníku.

Klasické provedení je rtuťový teploměr s rozsahem cca až °C a rozlišením °C. Kapilára nad nádobkou se rtutí je zúžena, takže se v tomto místě při poklesu teploty rtuťový sloupec přetrhne a teploměr tak stále ukazuje. Bezkontaktní teploměr změří teplotu na dálku.


Nejmodernější lékařské teploměry jsou bezkontaktní. Jestli chcete držet krok s dobou, nebo si jen nechcete nikam nic vkládat, zvolte bezkontaktní teploměr (jinak také infračervený teploměr nebo teploměr bezdotykový). Vybírejte si Teploměry osobní podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Nabízíme špičkové lékařské teploměry pro měření tělesné teploty dětí i dospělých. Lékařské teploměry slouží k měření tělesné teploty. Vyberte si z nabídky kvalitní a spolehlivé digitální teploměry a bezdotykové teploměry pro měření teploty nebo infrateploměry a ušní teploměry pro. Registraci lze provést po odeslání první objednávky.


Při opětovném nákupu pak můžete využít registrovaných údajů k předvyplnění polí objednávkového formuláře. Akce Novinka Ověřeno Dobrá volba. Položek k zobrazení: 6. Filtr podle parametrů, vlastností a výrobců Značky. Digitálních teploměrů je na trhu velká spousta, dnes mezi nimi najdeme bezkontaktní teploměry , infra teploměry , ušní teploměry , čelní teploměry - každopádně je trend jasný, digitální teploměry jasně převzaly štafetu od těch rtuťových.


Veterinář tráví poměrně hodně času na cestách, potřebuje tedy mít po ruce veškeré veterinární příslušenství. Prvotním krokem veterinárního vyšetření je posouzení celkového stavu zvířete, k čemuž patří také měření tělesné teploty.

Domácnost - lékařské teploměry Ten pocit známe všichni - něco na nás leze a máme pocit, že nám stoupá teplota. S našimi kvalitními osobními teploměry budete vždy vědět, jestli je to jen pocit nebo teplota opravdu roste. Lékařský skleněný teploměr Classic TCza výhodnou cenu na shop. Faktura hned zdarma a online Aplikace minerálního bahna a soli v balneoprovozech i doma Littmann - Nejlepší stetoskopy pro lékaře zdravtech.


Analyzátor C-reaktivního proteinu (CRP), glykovaného. Vybírat můžete z mnoha druhů digitálních teploměrů, které umožňují měření teploty v podpaží, nebo orálním či rektálním způsobem. Naleznete zde i teploměry přímo navržené pro potřeby nejmenších dětí.


Digitální infračervené teploměry – Cemio Metric 30 které změří teplotu bez dotyku během několika sekun a stačí k tomu pouhé přiložení k čelu. Dobrým pomocníkem v domácnosti se může stát multifunkční digitální teploměr – Duotemp, který je díky své rychlosti vhodným teploměrem pro kojence.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky