úterý 11. února 2020

Plynový hořák piezo

Ondřej Haščák 5views. How to make an Arizona penny can alcohol stove - Duration: 19:40. Příslušenství k vrtačkám) Hodnocení produktu:. Plynový hořák s PIEZO zapalováním.


Zařízení je vhodné k přímému připojení k butanové lahvi - v souladu s EN417. Hořák má výkon kW a dosahuje.

Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na. Stavební práce v zimě a vytápění staveb I když zima již pomalu předává vládu jaru, na stavbách to ještě není nijak výrazně znát. PB hořák o průměru mm, výkon kW, ideální pro pokrývačské a asfaltovací práce k lepení asfaltových povrchů, izolování, vysušování, ožehu plevele plamenem, rozmrazování, rukojeť s ventilem pro reg. Zhotovení z hliníkového tělo s protikluzným povrchem má kapacitu ml, umožňující pracovat - minut. Profesionálni sada s páječkou Pro Piezo obsahuje.


Určen pro kutily a řemeslníky. S hořákem lze provádět pájení cínem,různé druhy ohřevu,opalování starých nátěrů nebo provádění drobných izolatérských prací. Vám domů pestrou nabídku plynového nářadí, které využijete při domácím kutění i při práci.


Můžete ho použít pro pájení natvrdo, tepelné opracování, zapalování grilů, rozmrazování.

Nastřelovače hřebíků, pájky, trysky, náhradní plynové hadice a mnoho dalšího! Výkonný plynový hořák s ergonomicky tvarovanou rukojetí, průhledným ukazatelem stavu náplně a ústím hořáku z ušlechtilé oceli nabízí dlouhý plamen (délka až 1mm). Velikost plamene lze regulovat na zadní straně hořáku.


Už vás neodradí přicházející večerní chlad. Využití terasy, zahrady, předzahrádky nebo pergoly se prodlouží o týdny až měsíce. Určitě rádi usadíte návštěvu ven a něco dobrého ugrilujete, i když zrovna není parné léto.


Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. KUNZER KUNZER 7MBKapesní mini hořák plnící plynový Kapesní mini hořák plnící plynový Kunzer 7MBMalý kompaktní plnicí mini hořák kapesní s piezo zapalov Kapesní mini hořák plnící plynový Kunzer 7MBMalý kompaktní plnicí mini hořák kapesní s piezo zapalováním a pojistkou proti nechtěnemu zapnutí Nastavitelná velikost plamene Možnost aretace spouště p. Kvalitní plynový hořák - zapalovač HT-88S s regulací plynu a kyslíku. Zásobník pojme 20ml náplně a je plněn běžným plynem do zapalovačů, který lze opakovaně plnit. Zapalování je realizováno skrze piezo jiskru.


Turistický jednoplotýnkový plynový hořák na propan-butan. C, EXTOL PREMIUM Hlavní technické parametry: popis: pro propichovací plynové kartuše užívající propan-butanovou náplň 190g splňující normu EN 4(bez závitu), průměr trysky hořáku 20mm, max. Kvalitní čtyřnožkový velkokapacitní vařič na Propan-Butan s plynulou regulací výkonu, piezo zapalováním a termopojistkou, je vhodný pro vaření s požadavkem vysokého výkonu. Kartuše není součástí výrobku.


Kvalitný plynový horák - zapaľovač HT-88s s reguláciou plynu a kyslíka. Do zásobníka sa zmestí 20ml náplne a je plnený bežným plynom do zapaľovačov, ktorý je možné opakovane plniť.

Zapaľovanie je realizované skrze piezo iskru. Vypalovač a likvidátor plevele a mechu s piezo zapalováním. V balení kartuše SUPERGAS 330g. Doba provozu na jednu kartuši 330g = cca hodiny.


Plynulá regulace výkonu, piezo elektrické zapalování, pogumovaná rukojeť. EXTOL PREMIUM hořák s piezo zapalováním Hořak vybavený ventilem s jemnou regulací pro přesné nastavení plamene. Piezo elektrické zapalování pro okamžité zapálení plamene po stisknutí tlačítka. Hoří plamenem o teplotě až 700°C.


Ideální pro smšťování izolačních bužírek na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky