neděle 9. února 2020

Vyhřívací dečka na baterie

Víte, že existuje vyhřívaná deka do kočárku? Ta miminko udrží v teple i za nepříznivého počasí. Známá je také pod označením vyhřívaná dečka na baterie. Počet nastavení teplot. Téměř každá vyhřívací deka disponuje regulací teploty.


Vyhřívací dečka na baterie

Ta probíhá skrze teplotní úrovně, kterých bývá až 10. Vyhřívací dečka na krk a záda spolehlivě zahřeje Vaše tělo v chladných dnech. Dečka disponuje elektronickou kontrolou teploty, automatickým vypnutím po minutách. Výhřevnost dečky lze jednoduše ovládat pomocí nastavení na teplotní stupně. Samozřejmostí je i pratelnost dečky.


Můžete si ji přibalit s sebou na chatu nebo se jí přikrýt při posezení na terase. K dostání jsou také elektrické polštáře, vyhřívací boty či ponožky, bederní pásy i podložky růžných tvarů a. Mobilní zahřívací dečka zad a břicha s akumulátorovou baterií. Tvar přizpůsobený zádům a krku.


Nabíječky pro automobily, údržba baterií. Sanitas SWB vyhřívací dečka. Dosažená teplota vyhřívání a výdrž záleží na kvalitě používaných baterií , proto používání.


Baterie pro vyhřívané rukavice s infra GH-75D. Povlak z jemného fleecu je snímatelný, lze prát na 30°C. Elektrické zahřívací dečky sloužící k zahřátí těla.


Límec na krk zajišťuje přirozeným způsobem úlevu od bolesti a ztuhlosti krční páteře a ramen. Podložky k zahřátí postele. Gelové chladící obklady. Mezi její přednost patří podsvícený ovladač a automatické vypínání po minutách.


Napájení ze sítě – 2V. Beurer Vyhřívací bota FW - cosy šedá Vyhřívací bota Beurer FW šedá pro příjemnou relaxaci a studená chodidla. Tato praktická vyhřívací bota je vyrobena z nezávadného pratelného materiálu, krásně zahřeje Vaše nohy, na ovladači jsou podsvícené číslice a lze nastavit stupně teploty. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ochranný systém BSS proti přehřátí výrobku, automatické vypnutí po minutách, turbo nahřátí. Možnost nastavení stupňů teploty a bavlněný.


Ohrivaci decka na baterie. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Kvůli bezpečnosti vašeho osobního účtu nepoužívejte tuto funkci na cizích zařízeních. Má stupňů úpravy teploty v rozsahu – °C a čidlo zabraňující přehřátí.


Velkou pomůckou je dálkové ovládání opatřené displejem. Dečku je možné prát v pračce po vyjmutí elektronického.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky