úterý 18. února 2020

Vestavná digestoř faber

Vestavná digestoř faber

Výsuvné odsavače par je možné zabudovat do pracovní plochy za varnou desku nebo vestavět do horní skříňky. Jedinečným modelem v kategorii výsuvných odsavačů je vestavná DownDraft digestoř Fabula. V klidovém režimu je ukryta za varnou deskou, při zapnutí se sací část vysune z pracovní desky a začne odsávat.


Digestoř Faber je synonymem pro kvalitu a bezpečnost. Spolu se silným estetickým rozměrem, pětiletou zárukou a mnohaletou tradicí jsou digestoře Faber tou nejlepší volbou do Vaší kuchyně. Výsuvná část se aktivně podílí na odsávání par, po vysunutí se digestoř automaticky spustí v předvoleném režimu. Vestavné digestoře FABER.


Odsavač je dodáván s lištou z černého skla. Kovové kazetové tukové filtry lze umývat v myčce na nádobí. Kazetové tukové filtry lze umývat v myčce na nádobí. Neruší čistou linii kuchyně a po jej. Italská značka Faber je jedničkou mezi digestořemi na evropském trhu.


Vestavná digestoř faber

Díky více než šedesátileté tradici může nabídnout to nejlepší k naplnění vašich představ a požadavků na design i technické parametry. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Výrobek je určený k vestavbě do spodní části skříňky nebo jako jednotka pro individuálně vyrobený.


V naší nabídce naleznete vestavné digestoře Faber , vestavné digestoře Cata a vestavné digestoře Empire a vestavné digestoře Elica. Ucelený vzhled umocňuje nerezový spodní panel odsavače, pod kterým jsou ukryty tukové filtry omyvatelné v myčce. Její vynikající parametry jsou ovšem vykoupeny poněkud výraznější cenovkou. Základ představuje kvalitní a odolná konstrukce. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat digestoř.


Vestavná digestoř faber

EVX Azaujme svou konstrukcí. Je možné ji umístit přímo do skříňky, nebo je možné použít ji například u varné desky na ostrůvku. Zaujme také nerezový vzhled a stylové hladké ocelové provedení.


Sleduje současný trend čisté a kompaktní linie kuchyně, na rozdíl od ostatních vestavných digestoří je však vybavena unikátní technologií SOS. Ostrůvkové digestoře FABER. Ať Vaše kuchyně potřebuje robustní ostrůvkovou digestoř , standardní komínovou digestoř nad sporák nebo jen malou vestavnou digestoř do linky, FABER je připraven splnit Vaše přání a požadavky. Instaluje se do pracovní desky za varnou plochu. Při zapnutí se sací část vysune z pracovní desky a začne odsávat.


Jejich velkou výhodou je, že efektivně vykonávají svojí funkci a zároveň neruší čistou a estetickou linii kuchyňské linky. Jeho výhodou je také možnost zadního, pravého i levého odtahu. Funkce signalizace nasycení filtrů, možnost doběhu po ukončení vaření, funkce trvalé ventilace vám usnadní a zpříjemní práci v kuchyni.


Vyberte si z naší nabídky vestavných digestoří - odsavačů par Faber a klikněte si pro slevu. Hlavní předností vestavné digestoře Victory je možnost odtahu jak nahoru, tak dozadu, doprava nebo doleva. Byla konstruována podle posledních trendů s důrazem na nenápadný vzhled tak, aby nenarušila čistou linii kuchyně. Na první pohled zaujme design se zaoblenými rohy a zcela rovná pohledová část výrobku.


Faber Inca Smart HC X APopis: Výrobek určený k vestavbě do spodní části skříňky nebo jako jednotka pro individuálně vyrobený odsavač. Nové provedení již nabízí vyšší výkon a nižší hlučnost za stejnou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky