čtvrtek 20. února 2020

Tuhý líh do vařiče

Tuhý líh do vařiče

Prezentace zmenšené verze vařiče na tuhý líh. Zmenšené rozměry šetří místo na úkor dokonalého spalování tuhého lihu. Pro optimální funkci doporučuji lihové t. Lihový vařič na tekutý líh navržený expertem na bushcraft a survival Davem Canterburym. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Yate vařič na tuhý líh od Kč - Heureka.


Vyrobeno z elektrolyticky pozinkované oceli. Design umožňuje uložení tuhého paliva uvnitř vařiče a kromě toho je nav. Využití lihových vařičů je velmi snadné.


I vařič jako takový je skladný a není na něm nic, co by se mohlo rozbít. Lihové kostky využijete i při zapalování grilu nebo krbu. Alternativou k lihovým kostkám je gelové palivo. Klasické Běžné vařiče jsou potřeba, když klasicky vaříte v nádobí – těstoviny, rýži, polévky, chcete si opéct třeba šunku z konzervy atd. Náplň do vařiče - pevný líh.


Značkový pevný líh ESBIT vás nikdy nezklame a je připraven vždy tak, aby vám poskytnul maximální výkon pro vaše vaření. Balení tablet po 14g. Dovolim si Te decentne opravit:. Esbit je světová jednička.


Lihové vařiče se vyznačují velkou skladností a cenovou dostupností. Pokud několikrát za rok vyrážíte na výšlap a chcete si ohřát něco v ešusu, nemusíte si kupovat dražší plynové či benzínové vařiče. Do složeného vařiče lze uskladnit zapalovač či krabičku se zápalkama s několika tabletama lihu, aby bylo vždy vše poruce a na jednom místě.


Tuhý líh do vařiče

Používané palivo Jako palivo používám „HEXA- tuhý podpalovač“, který se spíše používá jako podpalovač v krbech, kotlích, ale nechá se dobře použít i za těmito účely. Malý, lehký a skladný vařič na pevný líh. Vhodný pro tramping a turistiku. Složí se do malé krabičky.


Souprava na vaření 9a 4ml obsahující hrnce a hořák na tuhý a tekutý líh. Ideální všude tam kde můžete mít problém sehnat jako palivo plyn nebo benzín. Palivo pro vařič na tuhý líh 200g.


Tuhý líh do vařiče

Lze jej také použít pro roztápění kamen nebo krbů. Nově pozinkované vařiče v prvotřídní kvalitě. Vařič na tuhý líh YATE - lesklý. Měl jsem oba, tedy jeden měl a druhý mám. Tuhý líh v tabletách 6ks x 14g.


Jako malý někdy cca před lety (technologie asi pokročila) jsem dostal vařič na tekutý líh , výrobce by tuším „Kovo“ něco. Používal jsem ho dlouho ke své spokojenosti na vandrech a porovnával s kamarádem, co měl na pevný líh. Ve finále mi přišli tenkrát stejný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky