pátek 14. února 2020

Protiskluzová podložka do kuchyně

Protiskluzová podložka do kuchyně

Praktická protiskluzová podložka do dřezu značky Kela je šikovnou pomůckou do každé kuchyně. PROTISKLUZOVÁ PODLOŽKA - Díky této protiskluzové podložce už nebudete důležité věci hledat po celém autě, jakmile jen trochu prudčeji zabrzdíte či zatočíte. Nanopodložka je vyrobena z kvalitního silikonového materiálu s přilnavými vlastnostmi, díky čemuž podložka udrží předm. Podložka se na dno vany přichytí pomocí přísavek.


Folie přilepíte nebo volně položíte na dno zásuvky nebo karuselu kuchyňské linky a je hotovo. Dalším dobrým tipem do kuchyně je využít mimo folie i protiskluzovou podložku. Tato chytrá věcička je vhodná především do dřezových skříněk.


Předměty na ní nekloužou a je skvělou volbou do zásuvek, poliček a skříněk. Pasuje do skříněk 90cm. Protiskluzová podložka do zásuvkových kuchyňských skříněk Easya Easy. Rozměry 7mm x 4mm.


Speciální úpravou povrchu můžeme získat možnost volného ukládání libovolných kusů nádobí jako jsou hrnce, kastroly, pekáče, mísy, talíře apod. Ochrání vás každý den před nebezpečným uklouznutím. Tlumí hluk a chrání zásuvky a police před poškrábáním. Snadno seříznete na požadovanou velikost. Prosím, použijte minimálně znaky!


Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH. Akční slevy na vybrané výrobky jsou konečné a zohledňují všechny poskytnuté slevy. Doprava a montáž nejsou součástí uvedených cen.


Protiskluzová podložka do kuchyně

Multifunkční podložku do sprchového koutu lze využít mnoha způsoby. Speciální struktura podložky stimuluje krevní oběh a snižuje tak svalové napětí. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!


Skladem u dodavatele 9 objednávek je doručeno v této. Modrá barva, rozměry 7x 3mm, hmotnost 8gramů. Vysoce kvalitní materiál. MateriálSyntetický kaučuk bez PVC.


Při výrobě jsou používány vysoce kvalitní PVC pěny. Pro výdej objednávky volejte tel. Děkujeme za pochopení Telefonické objednávky a zákaznická linka bude opět v provozu od 15.


Dokonale přilne k povrchu, kuchyňské potřeby umístěné na podložce FlexiSPACE při otevírání zásuvek nekloužou. Podložku snadno zkrátíte, přeložíte nebo jich nakombinujete několik najednou – tak získáte podložku s velikostí vhodnou pro váš koberec. Pro přípravu sushi je většinou potřeba základní set surovin - mořská řasa nori, sushi rýže, rýžový ocet, nakládaný zázvor, sójová omáčka a podložka na balení sushi. Je možné ji rovněž použít pod sedák židle, aby pod vámi neklouzal.


Protiskluzová podložka do kuchyně

Dodáváme v roli, takže je možné ustřihnout velikost dle potřeby. D samolepicí mozaika do kuchyně i koupelny v odstínech modré barvy, SLEVA A DOPRAVA ZDARMA. Zvyšte si pohodlí, bezpečnost a komfort při koupání s kvalitní podložkou do vany. Vaše OBI prodejna vám nabízí vybrané podložky do vany značek jako Kleine Wolke a jiných provedeních, velikostech a motivů pro všechny potřeby a požadavky. Velikost 20x22cm, barva černá.


Vytvořte si účet a získejte slevu až 1Kč na první nákup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky