pondělí 10. února 2020

Šnekový dopravník na pelety

Výroba a prodej šnekových dopravníků pro automatické kotle. Zakázková výroba Trhový Štěpánov, zasíláme po celé ČR a SR. Tento dopravník není určen pro kotle s úpravou pro hořák na pelety.


Na výstupu žlabového dopravníku je sběrné místo - adaptér pro šnekovy dopravník , se kterého jsou pelety odebírány do kotle. Adaptér pro šnekový podavač 4. Hřídel motoru adaptéru 6.

Domácí výroba šnekového podavače z uhelny do násypky automatického kotle. Donutila mě k tomu prašnost při nakládání násypky. Doba podávání na časový spínač. Prodám linku na pelety.


Dale drtiče míchačka šnekový dopravník. Preferují prodej jako celek! Pohony na 3i 2Vyrobeno na míru vaším potřebám s přesností délky na cm(dle vašeho nákresu,popisu-jakékoli uchycení,výřezy,atyp apod.) - Vyrábíme i zalomené dopravníky,nebo více dopravníků na sobě závislých,mačkače,dopravníky např.


Automatické kotly na pelety nájdete v našom shope v širokej ponuke od mnohých výrobcov za skvelé ceny a skladom ! Vážení zákazníci, usilovne pracujeme na vybavenie Vašich objednávok.

Jeho délky jsou různé, a tak se váš šnekový dopravník může lišit od tohoto co vidíte na obrázku. This feature is not available right now. Please try again later.


Jak správně topit v kotli DAKON na uhlí a pelety - Duration: 1:35. Flexibilní potrubí, šnekový dopravník Pneumatický dopravník na dřevěné pelety je určen pro topné systémy spalující dřevěné pelety s maximálním tepelným výkonem do kW. Využívá se, pokud není možno skladovat pelety v blízkosti kotle a je tak potřeba zajistit automatické dodávání pelet.


Jedná se o výkonný a velmi tichý šnekový dopravník paliva. Motor o výkonu 55kW s možností 2i 380V. Vynasaci dopravnik s lopatkovym pasom z PVC s nasypkou, vypinacom, nohy su vyskovo nastavitelne. Pneumatické dopravník pelet se s výhodou používají především pro výkony kotlů do kW při instalacích, kde nelze sklad pelet umístiti v blízkosti kotle.


Lze použít POUZE PRO PELETY DO PRŮMĚRU mm ! Dále se zabýváme výrobou šnekových dopravníků pro dopravu sypkých materiálů do lisů na pelety. Je to bezprašný provoz a už nemůsíte nosit uhlí v kbelíku. Dopravník je osazen třífázovým elektromotorem kW.


Dávkovanie paliva: externým šnekovým dopravníkom riadeným z elektronickej regulácie horáka. Moderní kotle na biomasu často fungují úplně automaticky. Samy se zapálí, automaticky udržují oheň a samy se v případě potřeby vypnou. O přikládání se většinou stará šnekový dopravník , který pelety do hořáku pomalu dávkuje ze zásobníku.


I kotel na pelety proto potřebuje připojení ke zdroji elektřiny.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky