středa 19. února 2020

Teplovzdušný kotel na pelety

Teplovzdušný ohřívač na spalování dřevěných pelet a dřevní štěpky. Teplovdušný kotel na pelety MultiBio jsou předmětem patentové a průmyslové právní ochrany. Menší kotel na pelety – COMPACT. Výkonný automatický teplovodní kotel na pelety je vhodný do menších prostorů a nevyžaduje tak žádnou samostatnou místnost nebo kotelnu.


Můžete jej umístit třeba na chodbu nebo pod schody. Kamna na pelety patří do každého interiéru a to díky téměř neomezené nabídce vnějšího opláštění, kde výrobci používají tradiční pálené kachle, přírodní kámen, lakovanou ocel v zajímavých tvarech a provedeních.

Kotle a kamna na pelety. Oblíbeným typem zdroje vytápění je kotel na pelety nebo kombinovaný kotel na dřevo a pelety. Současný trend ve spalování pelet a biomasy je jasný – poskytnout uživateli maximální komfort, tj.


Někdy se setkáváme s obavami zákazníků, že nebudou. Kotel D20P Ekologické a plně automatické kotle na pelety ATMOS. Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle , podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety , který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku. Spolupráca horáka na všetky typy peliet s kotlom na drevo.


Vykurovanie zabezpečuje zabudovaný teplovzdušný ventilátor.

Predám teplovzdušný kotol na pelety vhodný do výrobnych hál, prevádzok, skleníkov, fóliovníkov a pod. Kotol dokáže vykúriť 3až 4m³. Nejlepší kotel na trhu,kvalitní výroba.


Tichý chonepotřebujete žádný hlučný kompresor,před. Automatické kotle na pelety se zásobníkem Automatický kotel na pelety na tuhá paliva a zásobníkem slouží k vytápění skladů, dílen, rodinných domů, firem, hotelů, penziónů aj. Provoz je značně automatizovaný a vyžaduje občasnou obsluhu a zásah pro doplnění paliva a čištění. V porovnaní s ostatnými typmi kotlov, kotol na drevo potrebuje pre svoje palivo snáď najväčší priestor.


V prospech kotla na drevo však jednoznačne vraví cena. Brikety jsou normované a dají se na jedné straně automaticky dopravit ke spalinové komoře a nadruhé straně přesně dávkovat. Tak se vždy vytváří pouze potřebné množství tepla. S vysokým obsahem energie paliva a inovativní topné.


Výhodou většiny kotlů na biomasu je možnost spalovat různé druhy pevných paliv. Investicí do kotle na tuhá paliva rozhodně nebudete tratit. Peníze se vám rychle vrátí v podobě úspory za vytápění. Moderné kotly na pelety sú plne automatizované kotly so silným výmeníkom, ktoré zaisťujú dokonalé vykurovanie Vášho domova. Pre typický rodinný dom predstavujú automatické kotle na pelety komfort obsluhy na týždne bez nutnosti návštevy kotolne.


Raz za týždne je potrebné dosypať pelety , vysypať popol a vyčistiť výmenník. Dřevěné pelety jsou čím dál oblíbenějším zdrojem tepla nejen díky relativně nízké ceně, ale také nízké ekologické zátěži.

Vytvoříme tak kotel na pelety přímo na míru s automatickým zapalováním paliva. Hořák na pelety ATMOS Alze použít pro všechny zplynovací kotle do výkonu kW (mimo DC50S - kW s hořákem ATMOS A45), vybavené odtahovým ventilátorem (mimo modelů DCxxG DCxxGS, DCxxGSX). Máme široký výběr zplynovacích kotlů na dřevo, uhlí a pelety. Vybírejte zplynovací kotle na tuhá paliva.


Pokud jsou pro vás jasnou volbou mezi palivy dřevěné pelety , jste tu správně. Připravili jsme pro vás širokou nabídku automatických kotlů se zásobníkem na dřevěné pelety. Výrobky PONAST a VERNER Vzhledem k aktuálnímu vývoji situace v souvislosti s šířením virové nákazy COVID-není možný osobní odběr náhradních dílů a výrobků v prostorách společnosti PONAST spol.


Zima i topná sezona jsou v plném proudu, a tak je čas podívat se na zkušenosti českých domácností, které se letos rozhodly spolehnout se na kotel na dřevěné pelety. Pelety se drží cenově dlouhodobě níže než plyn a elektřina, a proto se koupě nového kotle vyplatí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky