čtvrtek 27. února 2020

Moped korado bazar

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Moped Manet Korádo 2KW.

Symbolem TOP jsou označen. Motocykle - Manet korado bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Jedná se o moped osazený dvoutaktním motorem Puch o obsahu ccm s automatickou převodovkou.

Během svého působení na trhu se stal neocenitelným pomocníkem při běžném cestování ve městech i na vesnicích. Velké obliby se dočkal pro svůj takřka nezničitelný. Nemusí na STK,staci pojistka. Prodám moped Korado Supermaxi, výkon 5kw.


Plně funkční bez investic. Náhradní díly a příslušenství pro motocykly JAWA, ČZ, JAWA-ČZ, Simson, Stadion, Babetta, Korádo a další. E-shop a kamenná prodejna. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Nový moderní moped s licenčním motorem Honda a přímým vstřikováním paliva splňující emisní normu EURO jak doufáme bude důstojným nástupcem mopedů Manet- Korado a Babetta. Léty prověřená výroba tohoto stroje,zadna čínská potvora ,nenarocny,bezporuchovy moped. Ježděno na olej Valoline! Manet Korado je malý motocykl 50ka,který spadá do kategorie mopedů. Lze ho řídit od 15ti let.


Dům a zahrada - Radiator korado bazar. Byly s tím dost problémy a doma je nikdo neřešil, takže to stálo dlo.

Je pravdou, že doby, kdy našim silnicím neohroženě vládly Babetty, jsou už pravděpodobně nenávratně pryč. Avšak moped stále zůstává zajímavou alternativou pro překonávání menších vzdáleností. Navíc je v bazaru můžete pořídit za bezkonkurenční cenu. Koupím moped Jawa Babeta, Stadion, Korado , aj.


Umožnuji levé nebo pravé připojení. Model Radik klasik -R je deskové otopné těleso upravené. Motor prodám na jednotlivé díly dle přání.


Dále mám naprodej rámy a díly na babetty,hero puch,dandy 50. Dom a záhrada - Radiator korado bazár.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky