pátek 21. února 2020

Leo express občerstvení zdarma

Na občerstvení si dáváme záležet. Podáváme čerstvé speciality od snídaní, přes svačiny až po hlavní jídla a dezerty. Každý si vybere z naší široké nabídky, jak nealkoholických, tak i alkoholických nápojů. Nezapomínáme ani na bezlepkové a čistě veganské pokrmy. Občerstvení vám rádi doneseme až na místo.


Vás čeká bezkonkurenčně nejvíce místa na nohy a zdarma občerstvení navíc.

Komfortní sedadla a vybrané občerstvení zdarma na našich vlakových spojích. Ideální třída pro cestovatele hledající nejlepší poměr ceny a kvality. Otestovali jsme, jaké občerstvení nabízí trojice konkurentů na hlavní trase. Vydatná gulášová polévka, která zasytí i zahřeje, a jako.


Jídlo a občerstvení ve vlaku Leo express premium. Ministerstvu dopravy se nelíbí, jakým způsobem někteří dopravci využívají povinných slev pro děti, studenty či seniory ve svém marketingu. Pro mě je Leo express docela zajímavé překvapení. Oproti českým drahám se předběžným výpočtem na cestu dvou dospělých a dvou dětí od slovenských hranic do Prahy nebo třeba na východní Slovensko dostávám klidně na polovinu ceny.


Provozujeme flotilu moderních autobusů, které navazují na naše vlaky.

Vyberte si ze dvou cestovních tříd. Například nejlevnější káva vychází na korun, zdarma ji mají cestující v premium a byznys třídě. Ve voze A najdete dětský oddíl pro malé cestovatele, na opačném konci luxusní, tichý. Vážení uživatelé, vaše názory jsou pro nás důležité!


Buďte prosím ve svých komentářích féroví a spravedliví a dodržujte netiketu. Liší se i sortiment alkoholických nápojů. RegioJet prodává piva Svijany a Bernar ve vinné nabídce má odrůdy Pálava, Ryzlink rýnský, Rulandské modré a Zweigeltrebe rosé - všechny za korun (za deci). Pokud si vyberete k cestování v autobusech třídu Business, můžete se těšit na více místa na nohy a drobné občerstvení zdarma nad rámec standardní vody a kávy, kterou poskytujeme bezplatně všem autobusovým cestujícím. Zástupci Pardubického kraje a Dolnoslezského vojvodství se v pátek dohodli na provozu společné linky mezi Vratislaví a Prahou.


Dohodu oznámil polský dopravce Koleje Dolnośląskie (KD) na svém facebookovém profilu. Právě dohoda kraje a vojvodství zatím k oficiálnímu potvrzení startu linky chyběla. Jen holt na hranicích 5h a 5h. Leo Express omezil dopravu už v úterý, původně pouze do konce týdne. Jízdu zpříjemňuje servis stewardek, občerstvení s donáškou na místo, Wi-Fi zdarma , denní tisk, filmy a hry.


LEO Express momentálně provozuje své linky na páteřní trase mezi Prahou, Olomoucí, Přerovem, Ostravou, Žilinou a Spišskou Novou Vsí. Potřebujete v klidu pracovat a chcete si užít vybrané občerstvení zdarma ? Jeďte naší business třídou. Ve vlacích ji najdete vždy, užít si ji můžete i na.

Cestujte komfortně vlakem, autobusem nebo minibusem do více než 1destinací po celé střední Evropě. LEO - Express -odhaluje-sve-palubni-sluzby-a-zahaj. LEO Express je jeden z českých soukromých přepravců. Dopravce omezí také servis, ten bude pouze bezhotovostní. Autobusy a vlaky společnosti jezdí do desítek destinací ve střední a východní Evropě.


V nabídce firmy jsou nadstandardní služby na palubě vozidel. Jízdenky si můžete objednávat online. Slevy LEO Express pravidelně obměňuje. Minibusy LEO Express jsou oficiálním dopravcem katovického letiště! Právě odsud můžete letět do více než evropských destinací.


Novinkou jsou přímé lety do Rejkjavíku na Islandu. Minibus vyjíždí z Ostravy, kde čeká na přípoje od vlaku z Prahy. Na palubě minibusů je voda i drobné občerstvení zdarma. Oficiálně nákladní vlak, ale z velké části téměř osobní vlak, dnes zamířil z Německa do Česka.


Společnost DB Cargo Czechia veze už druhou jednotku od čínského výrobce CRRC na testování na zkušebním okruhu ve Velimi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky