úterý 25. února 2020

Trychtýř do nádrže

Kdo nemá origo trychtýř , může odříznout dno lahvičky (jak již psal Rendy) a tu následně jako trychtýř pro aplikaci aditiva používat. Jelikož já jsem včera neměl nejmenší problém s nalitím celého obsahu lahvičky do nádrže , tak dnes po přečtení tomasonova příspěvku jsem z traktoru cucnul trošku nafty a zkoušel jsem. Záchytné vany do montážní jámy Olejové rozvody Výdejní stojany Sání Tlakové hadice Vysokotlaké hadice Středotlaké hadice Navíječe Výdejní bary Filtrace oleje Výdejní pistole na olej Průtokoměry na olej Monitorovací systémy výdej.


Trychtýř má zabudované sítko a ohebnou nálevku. Vyrábíme kovové záchytné jímky, regály na sudy, sklady, ekosklady.

Nabízíme plastové jímky, úkapové vaničky a kanystry. TIP: Realizace odborného školení pro přepravu a manipulaci ADR v kategorii 1. Dnes se často rozřízne tankovací hadice pod vozem. Nevycucnete celou nádrž, jen asi do její třetiny,“ dodává s tím, že pokud natankujete nesprávné palivo, dělá se to ještě jinak. Nejjednodušší je odklopit zadní sedačky a dostat se přímo do nádrže.


U aut stačí obejít relé spouštějící čerpadlo v nádrži. Hledáme relevantní výsledky.

Plechový trychtýř je skvělým a robustním pomocníkem při přelévání paliva z kanystru do nádrže automobilu a ve Tvém voze by zaručeně neměl chybět! Jinak k debatě víše: Též jsem nalil aditivum bez trychtýř a zkončilo na dlažbě. I když lahvička měla dlouhé hrdlo. Od té doby používám trychtýř , který jsem měl od výroby v kufru a vše bez problémů.


Skládací stojan pro trychtýř. VÝHODNÝ set 3vje složený z nádrže na dešťovou vodu, čerpadla včetně příslušenství a filtrace před nádrž. Pouze si napojíte zahradní hadici na coulový závit a můžete vodu z nádrže začít čerpat.


Nádrže uvedené v této kategorii jsou určené pro nadzemní instalaci. Trojdílný trychtýř je skvělým pomocníkem při přelévání paliva z kanystru do nádrže automobilu a ve Tvém voze by zaručeně neměl chybět! Díky své konstrukci je tento rozebíratelný trychtýř snadno skladovatelný a jeho složení je velmi jednoduché. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podle starých řeckých bájí žila v Messinské úžině u Sicílie podmořská obluda Charybda, která pohlcovala obrovské množství vody.


Pokud by o ní psal básník Homér v dnešní době, zřejmě by ji umístil na sever Portugalska, do vodní nádrže Lagoa Comprida.

Kanystry, trychtýře, sběrné vany na olej - dřevorubecké kombinované kanystry na olej a pohonné hmoty dvojité, kanystry na vodu, kanystry na benzín (PHM), kanystry na benzín a olej lesnické. Nádrže na dešťovou vodu vyrobené z polyetylenu vstřikováním nebo odstředivým litím, dodávané v různách velikostech. Umožňují akumulovat dešťovou vodu spadlou zejména na střechy rodinných domů či jiných obdobných staveb.


Při použití vhodné techniky lze následně dešťovou vodu využívat pro zalévání zahrady. Průměr trychtýře je 16cm (14cm při ploché straně). Vložte trychtýř do otvoru nádrže.


Pomalu nalijte brzdovou kapalinu. Podívejte se na úroveň, jak to jde nahoru. Dbejte na to, aby nepřekrocila plnou čáru. Snažte se zabránit únikubrzdové kapaliny na oděv, ruce a tělo, nebo na vnějšku vozu. Všechny prvky, spadající do sféry Simply Clever, se mohou na první pohled zdát jako řada podivností.


PET lahev, aby se dala otevřít jednou rukou. Dále je trychtýř vybaven ohebnou nálevkou pro jednodušší manipulaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky