pondělí 16. prosince 2019

Koupelnový žebřík středové připojení

C, výkon 7W, materiál ocel, barva sněhově bílá. Bez elektrických topných prvků a termostatického ventilu. Vhodné modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Koupelnová otopná tělesa nejsou určena pouze do koupelen - perfektně se hodí také na WC nebo do kuchyňských prostor.


Nemáte-li možnost napojit topný žebřík na ústřední topení, vyberte k žebříku vhodnou topnou tyč a používejte ho pouze jako elektrický - rádi poradíme. Hledáte nejlepší otopné těleso do koupelny?

Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík. Díky topné tyči do žebříku s termostatem budete mít teplo v koupelně v přesně nastavený čas. Vyberte si rychle podle parametrů na FAVI. Kromě designu a barvy je také možné vybírat otopná tělesa dle možnosti zapojení, kdy nabízíme modely pro ústřední vytápění , elektrické vytápění i pro kombinaci ústředního a elektrického.


Koupelnový žebřík na kombinovaný ohřev - Kombinovaný ohřev koupelnového žebříku - Kombi topení v koupelně. Radiátor je napojen na otopnou soustavu v domě a zároveň je osazen elektrickou topnou tyčí, čímž umožňuje topit oběma způsoby nezávisle na sobě. Nový, prostorově nenáročný, elegantní radiátor vhodný pro koupelny, kuchyně, chodby a předsíně.


Výhodu elektrického připojení oceníte při rekonstrukci, pokud si nechcete vysekat obklady, ale jen připojit žebřík.

Přímotop je také ideální pro dotápění, pokud máte podlahové topení a chcete koupelnu dovyhřát. S výběrem i objednávkou Vám rádi poradíme - kontaktujte nás. Elektrické koupelnové radiátory mají již v sobě zabudovanou topnou tyč. Teplotu lze regulovat pomocí manuálního či programovatelného termostatu. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.


Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Bílý koupelnový žebřík je klasika, se kterou se setkáte v nejedné koupelně a rozhodně s touto volbou nic nezkazíte. Vybírat ale můžete také z béžových, stříbrných, bordó, metalických a dokonce i černých koupelnových žebříků. Povrchová úprava antracit, metalíza S02.


Připravit si horkou lázeň v příjemné stylové koupelně můžete díky SIKO i vy. Vyberete si vše, co pro svojí vysněnou koupelnu budete potřebovat. Koupelnové radiátory jsou vhodné nejen do koupelny, ale svým designem je lze umístit i do chodeb, obýváků a jiných bytových prostor.


Základem každé koupelny jsou obklady a dlažba, které jsou významným designovým prvkem. Otopné těleso do koupelny chromové, rovné, středové připojení. Plní nejenom funkci radiátoru v koupelně, ale zároveň i praktického sušáku na ručníky a osušky. Koupelnový radiátor nebo také topný žebřík je dnes již běžnou součástí moderních koupelen.


Všude tam, kde není možné napojit koupelnový radiátor na ústřední topení, je ideální použít kompletní sadu topného. Elegantní a zároveň velice praktický koupelnový teplovodní radiátor vyrábíme v mnoha variantách velikostí a barev.

Připojení : klasické a nebo středové. Pouze středové připojení , nelze použít elektrickou topnou tyč. V této kategorii naleznete koupelnové radiátory, určené pro kombinovaný provoz.


Nerezové koupelnové žebříky - Nerezový koupelnový žebřík - Radiátor do. ELVL BK koupelnové otopné těleso, bílá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky