čtvrtek 26. prosince 2019

Magnetický kryt na radiátor

Kryt výplň zrcadlo Kryt výplň sklo Kryt výplň dekorace Reklama. Kryty radiátorů s nejmodernějším designem, které jednoduše jen zavěsíte. Revoluční konstrukce na míru, vhodná pro všechny typ. To by mělo pro výrobu dekoračního krytu na radiátor stačit. Postup, jak si magnetický kryt na radiátor vyrobit.


Dekorační kryt radiátoru před lepením magnetů očistěte, osušte a odmastěte.

Rozvrhněte si umístění magnetů na celém krytu topení, i podle toho, aby byly magnety ve stejné rovině a „nezapadly. Snadné a rychlé připevnění a odstranění beze zbytku. Testováno externími akreditovanými instituty na ob.


Rozhodně doporučujeme si magnetický kryt na topení sehnat od výrobce, a nevyrábět ho doma svépomocí. Pokud totiž není kryt správně vyroben, mohl by ovlivnit funkčnost topení, nebo dokonce radiátor i rozbít, například přílišným přehřátím. Jaga Knockonwood DBE není jen obyčejný radiátor , je to nástěnné konvektorové těleso mající odnímatelný přední kryt z nejkvalitnější dřevěné.


Výměna topných těles je náročná. Na trhu již existují topná tělesa se zajímavým designem vhodným pro moderní interiér. Posts Tagged “ kryty radiátorů ”.

Už se nechcete dále dívat na Váš nevzhledně vypadající radiátor ? Využijte skleněný obklad s moderním designem jako kryt ke svému radiátoru. Vďaka tomuto krytu sa z obyčajného radiátora stane dekoratívny prvok interiéru, ktorý navyše poslúži aj na od. Takto sa z obyčajného kúrenia stane ozdobná kamenná stena.


Tento magnetický kryt na radiátor je žiaruvzdorný, prepúšťa teplo a je vhodný na bežne predajné radiátory. Dá sa jednoducho a rýchlo pripevniť a bezo zvyšku opäť odstrániť. Z klasického zdroje tepla s bílým hladkým povrchem můžeme vykouzlit originální interiérový doplněk, a to vlastním potiskem na čelní krycí desku. Magnetický obklad s potiskem přichytíme i na radiátor se žebry. Nechcete ho měnit nebo natírat a uvítali byste změnu?


Otopná desková tělesa RADIK lze vybavit čelní deskou s vlastní barvou. Dekoračný kryt radiátora pred lepením magnetov očistite, osušte a odmastite. Rozvrhnite si umiestnenie magnetov na celom kryte radiátora tak, aby boli magnety v rovnakej rovine a „nezapadli“ napríklad do priehlbiny radiátora. Dá se snadno a rychle připevnit a opět odstranit beze zbytku.


Barva: Různé odstíny hnědé Materiál: Magnetická plastová fólie Rozměry. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Niektoré kryty na radiátory sú rozťahovacie čím sa dajú prispôsobiť šírke radiátora, alebo fixné kde treba dôkladne zmerať radiátor aby kryt. Robustní a odolný kryt na radiátor je vyroben z vysoce kvalitního MDF.


Galerie designových krytů na radiátory.

NÁMI NABÍZENÉ KRYTY NA RADIÁTORY JE MOŽNÉ UMÍSTIT JAK NA ŽEBROVÉ RADIÁTORY, TAK NA DESKOVÉ. Cena pro Vás 17Kč (Euro). Prostý radiátor se změní na dekorativní kamennou zeď. Sada adaptérů úchytů pro ŽEBROVÝ radiátor. Kryt na radiátor ze skla Nápad se zakrytím radiátoru naším skleněným panelem se ujal a tady přinášíme ukázku z další realizace.


Hledáte nejlepší otopné těleso do koupelny? Máte nový, krásný interiér a zašlý nebo obyčejný radiátor ? Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík. Díky topné tyči do žebříku s termostatem budete mít teplo v koupelně v přesně nastavený čas.


Vyberte si rychle podle parametrů na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky