středa 11. prosince 2019

Mobilní pískovačka

Zásobník s pískem a vzduchem se. ZBOŽÍ VYSTAVENO, přijeďte si jej prohlédnout na náš showroom. Pískovačka je unikátní dílna, díky které si jednoduše vyrobíte krásný dárek pro Vaše blízké.


Na fotce můžete vidět malého Edu (roky) s tatínkem. Eda nakreslil auto, tatínek podle obrázku vytvořil šablonku a přenesl na sklo.

How to make SLIDING GUIDE for TABLE SAW ️ SLIDER⬅️ EXACT Cuts #128512; - Duration: 14:30. Naše mobilní pískovačka patří mezi špičky na trhu. Jedná se o hobby mobilní pískovačku o objemu nádoby cca 35l, kde při tlakovém tryskání nedochází ke směšování písku se vzduchem až v komoře pistole (injektorové tryskání), ale je natlakován celý zásobník naplněný pískem, který je vytlačován k ústí trysky. Nejlépe návratná investice – Pískovačka.


Dodáváme veškeré tryskací technologie. Zejména mobilní pískovací jednotky a pískovací boxy a haly. Pískování je proces sám o sobě velmi jednoduchý.

Pracuje na principu prodění stlačeného vzduchu smíchaného s abrazivem. Tato směs abraziva a stlačeného. S úpravou rozmanitých druhů povrchů na všech možných místech efektivně pomůže pískovačka , jinak řečeno ( mobilní ) tryskací jednotka. Sortiment těchto nástrojů a jejich příslušenství jsme pro vás připravili do podkategorie, kterou jste právě otevřeli.


Využijete ji při nenáročných pracích, kdy vám denně postačí opískovat pouze několik m2. Vestavěný filtr umožňuje opětovné použití brusného materiálu - odsávaný materiál se nasává vysavačem a vrátí se zpět do nádrže. Deutz válec vzduchem chlazený. Nové náplně včetně filtrů, nový řemen.


Mobilní sifónová pískovačka 106L. Specifikace k renovaci. Prodám mobilní tlakovou pískovačku - tryskač tovární výroby. Větší tlakové mobilní pískovačky se využívají pro tryskání velkých kovových součástí. V nabídce máme tyto tlakové mobilní pískovačky : TTJ ,TTJ 7 TTJ 10 TTJ 14 TTJ 200.


Pro mobilní tryskání lze použít tlakovou nádobu o velikosti 4 1nebo 2litrů. Jednoduchá a robustní konstrukce zajišťuje optimální životnost zařízení.

Základní parametry: objem nádoby 1litrů, délka hadice m, zabudované odsávání pro bezprašné pískování, hmotnost kg. Detailní informace naleznete níže. Zařízení je vybaveno odsáváním prachu s rekuperací, která vrací část brusného materiálu zpět do sběrné nádoby. Pískovací zařízení může být použito pro čištění povrchů, rekonstrukce, údržbu plechů, v dílnách atd. Popis: Určeno k renovaci povrchů, k jejich zdrsnění či vyhlazení, ke sjednocení a opracování povrchů, k odstranění rzi a barvy apod.


POPIS: mobilní pískovací pistole o objemu nádoby cca 38l, kde při tlakovém tryskání nedochází ke směšování písku se vzduchem až v komoře pistole (injektorové tryskání), ale je natlakován celý zásobník naplněný. Včetně ochranné masky, trychtýře, trysek. Více půjčovna TRYTECH nebo nás kontaktujte telefonicky. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme.


Součástí zařízení je: tlaková nádoba 30l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky