úterý 17. prosince 2019

Kvasná nádoba na pivo

Kvasná nádoba na pivo - litrů - pivonaklic. Vše potřebné pro uvaření vaší první várky piva! Plastová nádoba na fermentaci – kvašení – piva nebo vína i dalších produktů má na obou stranách stupnici kapacity obsahu. Tyto fermentační nádoby je možné trubice kvašení vzájemně propojit a vytvořit tak kvasnou kolonu. Možno použiť ako nádobu na scedenie alebo fermentačnú nádobu.


Vhodné pre tých, ktorý by si radi vybrali.

Nádoba nie je vybavená cejchovanou stupnicou. Jedná sa o rovnakú nádobu, ktorá je súčasťou sady kompletných mikropivovarov. Konickné dno 60° sklon hrúbka nereze je 2mm. Vyrobené z nereze EN 1. Maximálny tlak je bar.


Kvaste svoje vlastné pivo ako profesionál. Nerezová kvasná nádoba je ošetrená proti poškriabaniu, má mierku v litroch na vnútornej aj vonkajšej strane, kvasná zátka a tesnenie kvasnej zátky sú súčasťou balenia. Součástí je i kvasná zátka a výpustný ventil.

Při odběru více kusů se prosím. Fermentační nádoba 25l na kvašení piva, vína - BIOWIN. Pro výrobu piva jsou nezbytné nádoby na kvašení. Doporučujeme také přikoupit scezovací nádobu.


Scezovací nádoby a kvasné nádoby - pivonaklic. Je nutné dokúpiť stáčač špeciálny pre túto nádobu. Objem litrů je určený pro všechny druhy kvasů o objemu litr. Platby na dobírku v hotovosti u Zásilkovny a PPL nebudou příjmány.


Plastová nádoba o objemu l, určená na přepravu vína, džusů, mléka, piva i oleje, ale i na kvašení zeleniny. Vždy si předem zkontrolujte dostupnost Vaši pobočky, zda a jak má otevřeno. Výdejní místo v Paskově do odvolání ZRUŠENO ! Dodací doba objednávek mimořádně 4-pracovních dnů. Podporujeme lokální pivovary.


Na tomto místě můžete použít nerezový hrnec s poklicí nebo třeba nádobu na barvy z hobbymarketu, která je z potravinářského plastu (hledejte symbol skleničky a vidličky). Jednou z nich je nepochybne aj kvasná nádoba , ktorá je najčastejšie vyrobená z plastu, alebo kovu. Je k dispozícií v rôznych veľkostiach, od menších litrových, až po väčšie litrové.


Na spodnej časti kvasnej nádoby je dierka na vypúšťací ventil, ktorý si máte možnosť zakúpiť už od 20€. Naša firma Uvarte si pivo sa zaoberá predajom surovín k domácemu vareniu piva (HOMEBREWING).

Ponúkame široký sortiment vysokokvalitných koncentrátov značky GOZDAWA, ktoré žnú úspechy na poľskom trhu a začínajú aj u nás. S nami si môžete uvariť vysokokvalitné pivo jednoducho doma v paneláku. Predávame slasladové výťažoky, chmeľ z celého sveta ako aj domáce.


Ohlasy na webu na ni byly veskrze kladné. Lehká, pevná, snadno se čistí (je samozřejmě potřeba vzít nějakou houbičku, ne drátěnku). Klarstein Maischfest, fermentační kotel, litrů, kvasná trubka, nerezová ocel 304. Alcotec Megaklar - čiřící prostředek pro 100l litrů vína,cukrového rmutu nebo medoviny. Tyto dvě složky společně účinně odkalí medovinu , víno i pivo.


Jedno balení vám postačí pro vyčíření 1litrů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sestava fermentační nádoba 32l medium Zanechejte nám váš e-mail a my vás budeme informovat až bude zboží skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky