pátek 27. prosince 2019

Prodej pilin hoblin

Hobliny pro koně - inzerce. Nabízíme různé druhy hoblinových a pilinových podestýlek. Bezprašné borovicové hobliny EXTRA LARGE FLAKES (675L). Dům a zahrada - Piliny bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Výroba, prodej a distribuce podestýlky pro zvířata. Stelivo vyrobené ze smrkového dřeva je určené pro koně, krávy, drůbež, hospodářská zvířata, morčata, křečky, ježky, myši, ptáky, hady, hlodavce a jiné domácí mazlíčky. Speciální struktura, délka a síla hoblin vytváří pružnou vrstvu pro ochranu kloubů koní při stání i ležení. Garantovaná vlhkost podestýlky působí příznivě na kopyta koní. Zvířata - Piliny inzerce.


Dále nabízíme prodej bílé a hnědé štěpky. Bílá štěpka je vyráběna z odkorněné kulatiny a je vhodná pro papírenské zpracování. Hnědá štěpka obsahuje větší příměs kůry (více než ). V případě zájmu o nákup větších množství (od prms) kontaktujte vedení společnosti. Odsávače třísek a pilin. Větší odsávací jednotky mohou být použité jako centrální odsávání.


Dřevní peletky jsou nejčastěji vyráběny z dřevního odpadu, a to obvykle z pilin a hoblin měkkého dřeva, při prvotním zpracování dřeva na pilách, kde je velké množství tohoto odpadního materiálu. Kromě dřevních pelet se začínají rozšiřovat i peletky s obsahem jiných rostlinných kultur, většinou zemědělského. Našim zákazníkom ponúkame valcové brikety v rozmere cca 2– 2mm. Brikety sú vyrábané z kvalitných pilín z tvrdého listnatého dreva (buk, dub, hrab), vyznačujúce sa vynikajúcou výhrevnosťou až 1Mgj.


Vhodné tam, kde se se vyžaduje pružnost a vysoká odolnost proti otěru. Odsavač pilin 5W je ideální pro odsávání dřevního odpadu, např. Součástí odsavače je metrová odsávací hadice.


Odsavač lze použít i pro odsávání z ručního elektrického nářadí, jako jsou např. ODSAVAČ KDR 8prachu, pilin a hoblin KDR 8je určen k odsávání dřevního odpadu od většiny dřevoobráběcích strojů bez zbytečného odvětrávání tepla. Jsme společnost zabývající se převážně výrobou dřevěných obalů (palet), paletových přířezů a stavebního řeziva.


Briketovací lisy řady AECO jsou určeny především pro použití v malých a středně velkých truhlářských provozech. Dřevo, které vyrostlo v pražských lesích a museli jsme ho během nahodilých nebo plánovaných těžeb odstranit, zpracováváme v naší truhlárně v Hloubětíně a nabízíme jej k prodeji široké veřejnosti. PŘIJATELNÁ KVALITA ZA NÍZKOU CENU.


Popis: Starší dvoupytlové odsávaní,funkční,pojezdové. Navíc PH je (na rozdíl od dřevěných hoblin a pilin ) neutrální, tudíž jako hnojivo neokyseluje půdu. Přes všechny druhy odřezků z kulatiny, pilin , hoblin , štěpky, větví z jehličnatého nebo listnatého dříví odebereme jakoukoliv dřevinu.


Stojan odsavače je opatřen kolečky a zajištuje tak mobilitu zařízení. Díky svému všestrannému využití si nalezl cestu do řady soukromých i firemních dílen a garáží, zejména k odsávání dřevoobráběcích strojů. Odsavače prachu a pilin najdou využití v truhlářských provozech, kde zajišťují čisté a bezprašné prostředí bez zbytečného odvětrávání tepla. D řevoobráběcí stroje produkují dřevěný odpa ať už ve formě pilin , hoblin nebo třísek.


Podestýlky pro hlodavce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky