středa 11. prosince 2019

Litinový kotel viadrus bazar

Původně byl umístěn v suchém prostředí, každé roky servisován. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel viadrus. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty kotel viadrus - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání.

V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem. Zplyňovací kotel VIADRUS P7C. Kotel VIADRUS P7C je pyrolytický litinový kotel , určený pro spalování kusového dřeva. Kotel se vyznačuje vysokou účinností spalování a nízkou teplotou spalin. Pyrolytický litinový kotel na kusové dřevo, nový, originál zabalený Lignator je moderní kotel určený k ekologickému spalování kusového dřeva odhořívacím způsobem.


Proto vám doporučujeme nakupovat výrobky značky VIADRUS pouze v té zemi, v níž hodláte tyto výrobky používat. Dále vám doporučujeme, abyste si při nákupu tohoto zboží (zejména při nákupu prostřednictvím internetu) ověřili například podle výrobního štítku, pro který trh je výrobek určen. Prodám Viadrus Lignator 2kW čl.

Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Plynový litinový kotel - stáří let, používán na vytápění dílen, každý rok pravidelná kontrola, fungoval do dubna let. W, článků, příslušenství: expanz.


Výkon dvoustupňového hořáku a 24kw pracoval pouze na přitápění v kombinovaném samotížném i nuceném oběhu s otevřenou expanzní nádobou. Plně funkční vyměněna elektronika před lety. Je hodně opečovávaný a čistý.


Vyznačuje se vysokou účinností spalování a nízkou teplotou spalin. VIADRUS P7C je řešeno pomocí automatické regulace, využívající lambda sondu pro regulaci primárního i sekundárního spalovacího vzduchu. Zplynovací kotle na tuhá paliva jsou mezi zákazníky oblíbené pro svou vysokou účinnost, dlouhé přikládací intervaly, nízkou spotřebu a příznivou cenu. Jmenovitý výkon 2kW, hmotnost 2kg, objem vodního prostoru 3l, objem spalovací komory l, hloubka spalovací komory 339mm.


RSS Kotle, bojlery, kamna. Zde naleznete inzeráty s tématikou kotle na tuhá paliva. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky kotle na tuhá paliva, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky kotle na tuhá paliva na Vámi zvolené téma inzerce.


Univerzální litinový zplyňovací kotel pro spalování kusového dřeva, hnědého a černého uhlí v 5. Možnost bezelektrického provozu.

Prostor kotle je navržen na přikládání kusového dřeva. Připojení vody DN7 lze využít i pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody. Plašť demontován z důvodu převozu. Dobrý den, prodám roky starý kotel na pevná paliva zn.


Koupím litinový kotel viadrus. Technické parametry ke stažení zde. Automatický litinový kotel Vulcanus Kotel VULCANUS je určen k úspornému a ekologickému automatickému vytápění hnědým uhlím v automatickém režimu. VIADRUS A3W Jedná se o oceloplechový kotel na hnědé uhlí a dřevní pelety s automatickým podavačem paliva.


Stroje - Kotel viadrus bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Nabízíme Litinový článkový kotel VSB počet čl. W s možností kombinace pro ohřev TV.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky