středa 25. prosince 2019

Micro usb vetracek

Micro usb vetracek

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. A micro USB memory stick, also known as a flash drive, is a small data storage device that consists of internal flash storage and a micro USB plug.


Proto Vám představujeme tento šikovný větráček na micro USB , který je známý také jako. Osvěžte se během horkých letních dnů kdekoliv a kdykoliv. Ideální pomocník do horkých letních dnů, který se vejde do kapsy.


Jedná se o praktický mcro usb větráček s velmi nízkou. Někdy se pořádně zapotíte, když máte do práce něco vymyslet? S naším větráčkem už nebudete mít problém.


Micro USB VĚTRÁČEK - modrý. Větrák má dostatečný výkon pro osvěžení obličeje nebo ofouknutí zpocených rukou při práci na klávesnici či s myší. Get set for micro usb adapter at Argos. Same Day delivery days a week £3. USB větráček pro Váš mobilní telefon s micro USB.


Má odolné měkké lopatky ventilátoru, aby nemohlo dojít ke zranění. V případě, že chcete mít například v horkých letních dnech u svého počítače komfort a svěží vzduch, může vám efektivně posloužit USB ventilátor, který jednoduše zapojíte pomocí USB portu do svého počítače a poté si už jen můžete užívat skvělé osvěžení. Chcete se osvěžit za horkých letních dní a nechcete nosit s sebou velký a těžký větrák?


Tento stačí jen připojit do telefonu. Větráček nelze otáčet a není potřeba žádná přídavná aplikace. Po připojení ihned fouká dopředu. Kompatibilní pouze s telefony s micro USB konektorem a podporou funkce OTG. The SanDisk Ultra Dual USB 3. Pomocí klasického USB ho lze zprovoznit připojením k PC, notebooku či powerbance.


Větráček je z kvalitního silikonu a je dostupný v bílé či modré barvě. Osvěžující větráček - celosvětový hit letošního léta je tu! K jeho používání navíc nepotřebujete žádnou aplikaci.


Micro usb vetracek

Stačí pouze zasunout do chytrého konektoru micro USB na zařízení Samsung LG a další. Jednoduše zapojte do Vašeho chytrého telefonu a užívejte si příjemný studený vzduch. Díky adaptéru, který je k větráčku přidaný jednoduše přepojíte mezi iPhon, nebo telefonem s Androidem. Větráček k mobilu vás rozhodně společně s dostatečným pitným režimem zachrání od smrti z letních pařáků. Za pár kaček tak můžeš být cool před kámoši u vody.


Dostupnost: Skladem u dodavatele Doba dodání: obvykle do až dní, podrobnosti zde. Udělejte si malou letní radost nebo větráčkem obradujte a zpříjemněte den svým přátelům. Lze ověřit pomocí… Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Větráček fouká automaticky po zapojení do napájecího konektoru telefonu.


Micro usb vetracek

Výborné osvěžení během horkých dnů. Dost silný na pořádný průvan, ne tak silný aby při kontaktu poranil prsty. V parních letních dnech byste dali cokoliv za trochu osvěžení.


Připojte mini ventilátor do své powerbanky činotebooku a nechte se ovívat jemným prouděním vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky