pátek 27. prosince 2019

Plynové topení gamat

Umožní Vám vytápět především takové místnosti, ve kterých nelze umístit topidlo z nejrůznějších důvodů pod oknem nebo nelze vyvést odtah spalin přes zeď. Ideální do prostorů o objemu do 90m3. Plynové topení Gamat bývá konstruováno s odtahem spalin přes zeď nebo do komína. Firma zajišťuje odbornou výměnu starých topidel za nové a veškerý servis a revize nejen pro vafky Gamat , ale také pro plynová kamna jiných značek. Karma Gamat Lplynové topidlo Konvekční kamna Gamat Lo výkonu kW.


Popis modelu Gamat 471.

Plynové topidlo o výkonu kW s odtahem spalin přes zeď je vybaveno mechanickou regulací teploty – termostatem a piezozapalovačem, kterým se zapaluje věčný plamínek. Topidlo odolává teplotám pod bodem mrazu a nevyžaduje připojení k elektrické energii. Cesta k úspornějšímu topení a snadnější obsluze je v tomto případě usnadněna tím, že nejznámější výrobce (Karma Český Brod) uvedl na trh modernizovanou a úspornější řadu topidel Gamat , která úspěšně navazuje na dosavadní starší typy.


Kromě své dobré pověsti mají snadnější obsluhu a úspornější provoz. Jistě vás však budou zajímat i další výhody plynových topidel. Především vás musíme upozornit na snadné ovládání, ale také naprostou bezpečnost a nikoho zřejmě neodradí ani zajímavý design. Nabízená plynová topidla Gamat , Beta či podokenní varianta Mora-Top Maia se tedy mohou stát výrazným prvkem každé domácnosti.


Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd.

Plynová topidla MORA jsou totiž opatřena systémem automatické regulace. Plynové ohřívací gamatky Karma jsou použitelné na vytápění bytů, domů, různých kancelářskych prostorů. Největší výhodou je jednoduchá instalace a absence vytápěcího rozvodu nebo komínu. Vhodná náhrada za GAMAT 461. Gamat do komínu Komínová topidla doplňují sortiment klasických podokeních topidel a zároveň jsou variantou pro vytápění místností, kde je nutné zajistit odtah spalin do komína.


Jedná se o spotřebič s otevřenou spalovací komorou, určený k připojení ke komínu s přirozeným tahem, spalovací vzduch se přivádí z místnosti, v níž je umístěn. Tato topidla vynikají vysokou výhřevností, nízkými pořizovacími náklady a ekonomickým provozem. Dům a zahrada - Plynove topeni bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nastavená teplota je udržována automaticky. Topidlo je vybaveno mechanickou regulací teploty – termostatem a piezozapalovačem. GAMAT 3Plynové topidlo o výkonu kW s odtahem spalin přes zeď je vybaveno mechanickou regulací teploty - termostatem a piezozapalovačem, kterým se zapaluje věčný plamínek.


Odtah řešen systémem „trubka v trubce”. Moiné obmény jsou znázornény na obr.

Plynové podokenní topidlo GAMAT 4(náhrada za GAMAT 461). Plynové ohrievacie gamatky Karma sú použiteľné ne vykurovanie bytov, domov, rôznych kancelárskych priestorov. Najväčšou výhodou je jednoduchá inštalácia a absencia vykurovacieho rozvodu, alebo komína. Jelikož potřebuji za všemi topeními vymalovat, potřeboval bych mezi demontáží starých a montáží nových párdenní pauzu. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Palivo je dodáváno z PB lahví (kg a větších), které jsou dostupné po celé ČR. Kompletní sortiment pro technické zařízení budov (TZB). Velkoobchod a maloobchod topení -voda-plyn. Vše pro Vaši kotelnu i koupelnu.


Vše, co topí, vaří a hřeje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky