pondělí 9. prosince 2019

Kuchyňský kachlový sporák

Kuchyňské kachlové a smaltové sporáky patří dnes spíše do kategorie retro stylu, nicméně najdou své využití i dnes. Ideálním místem pro takový kachlový nebo smaltový sporák je chata případně dřevostavba, kde chcete zachovat atmosféru života minulých generací. Výroba krbových kachlových atypických kamen s vodním výměníkem oboustranná rohová kachlové akumulačky elektrické přímotopy radiátor kachlí čističky. Vytáhnout z pece právě dopečený chléb nebo vykřupanou pečínku, které rázem provoní celý dům, už nemusí být jen sen.


V naší nabídce najdete kuchyňský sporák na tuhá paliva, kamna s plotnou i kamna s troubou, ve kterých lze nejen topit, ale i péct nebo na nich vařit.

Kachlový sporák je krásný na pohled a příjemný na vytápění. Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě. Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě. Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie.


Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa. Kuchyňský sporák pro člennou rodinu slouží pro běžné vaření a pečení. Mohutná konstrukce v sobě ukrývá množství akumulačního materiálu, který umožňuje dlouhodobé pečení v litinové troubě.


Pořiďte si kachlový sporák do své domácnosti.

Navštivte naše studio a nechte si poradit odborníky. Po uvedení rozměrů místnosti a umístění komína vám vypracujeme 2D či 3D návrh, díky němuž budete mít jasnou představu o finální verzi. Kuchyňský kachlový sporák velký ABX - kW, hnědé kachle, pravé provedení. Kamna nezaměnitelným způsobem doplňují design českých kuchyní.


Toto řešení totiž umožňuje připojit sporák na tuhá paliva s výměníkem na trubky a vytopit tak další místnosti, nebo jím lze ohřát vodu v bojleru. Vybrat si můžete kuchyňský sporák s výměníkem na kusové dřevo, nebo třeba na dřevěné pelety. V některých kuchyňských kamnech je ale možné topit ale i dřevem. Po dobu tří let jsem zde vyráběl keramické kachle a rozhodně jsem pochopil, co znamená pojem ručně vyráběná keramika. Sporáky na tuhá paliva.


Alternativní řešení, resp. Kachlové sporáky jsou oblíbeným lidovým topidlem, zvláště při použití ve venkovských domech nebo rekreačních chalupách. Na sporákové plotně uvaříte obě ve sporákové troubě upečete kachnu nebo krkovičku či buchty takovým způsobem, jakým se Vám to v jiné troubě nepovede a zároveň vyhřejete velkou část obydlí, nemluvě o tom, že kachlový sporák s bíle. Kamna zcela nezaměnitelným způsobem doplňují design č. Hlavní funkcí sporáku je tepelná úprava potravin, vytápění je funkce druhotná. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám výměník pro kachlový sporák ,je svařen ze silného kotlového plechu. Je jako nový-opískován a zakonzervován. Pasuje na rozměr plátú 80x60cm.


Zobrazit podrobnosti zakázky. Na staré vesnické usedlosti po citlivé rekonstrukci vznikla krásná kuchyně. Tento je klasicky vybaven plotnou a troubou. Základem kachlových sporáků jsou dvě hranolová tělesa různé výšky, přičemž nižší slouží jako plotna a vyšší jako trouba.


Plotna je opatřena litými železnými pláty a užívá se na vaření, zatímco trouba nebo i dvojice nad sebou slouží k pečení. Pro kachlové sporáky nabízíme možnost výběru kachlí ze vzorníku. V případě Vašeho zájmu o cenovou kalkulaci těchto kamen nebo jiného typu kamen nás kontaktujte zde. Toto je ukázka našich realizací kachlových sporáků. Podívejte se, co můžeme udělat pro vás.


ABX Boston AQUA levý ABX YORK K I. ABX Pateo ABX Norfolk levý ABX Oxford Klasik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky