úterý 31. prosince 2019

Lego kostky samostatně

Tento motor je plně kompatibilní se všemi díly starších LEGO vlaků. Většinu dílků si sami fotíme a tudíž vidíte reálný snímek námi prodávaných kostiček. Vítejte na serveru Kostky. Tento server vznikl jako reakce na existenci desítek zahraničních serverů, které se LEGO problematice věnují už delší dobu.


Připravili jsme novou dimenzi LEGA pro ty, kteří nechtějí být při své tvorbě ničím limitováni.

Pozornost jsme zaměřili především tvůrčím technickým směrem, ale svůj prostor tu mají i ostatní kategorie. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nakupovat online mohou pouze zákazníci starší let. LEGO , logo LEGO , Minifigurky, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS a MIXELS jsou ochranné známky nebo jsou chráněny autorským právem LEGO Group.


Všechna práva vyhrazena. Díly, které LEGO Group už nevyrábí, vykupujeme ve výborném stavu, nejlépe jako nové. Speciální kostky a díly LEGO , které nemáme v nabídce, vám můžeme vyhledat a zprostředkovat od zahraničních dodavatelů.


Pokud nabízíme i dílky, které nejsou zcela nové, je to vždy u konkrétního produktu uvedeno.

Dnes se podíváme na to, jak se LEGO Mindstrorms EVvlastně programuje. Je to jednoduché: Podobně jako při stavění za sebe skládáte kostičky, propojujete je a nastavujete jejich. Lego Duplo kostky Kg. V této sekci lze zakoupit samostatné nové nehrané lego minifigurky.


Většinou se jedná o figurky vybalené a složené ze samostatných setů, stavebnic či sběratelských sáčků. Figurky jsou samostatně balené v igelitových sáčcích našimi pracovníky. Také mě mrzí, že se musí zvlášt dokoupit stromy, kola, okna, dveře, postavy apod.


Buď si musíte koupit stavebnici lego kostky , a nebo tématickou krabici jako hasičská stanice, letiště, dům na stromě apod. Jsou to například klasická auta, autentické budovy, pouťové atrakce a mnohem víc. Díky tomu jsou konzistentní.


Pro nejmenší stavebníky vyberte LEGO DUPLO určené pro malé děti. Stavebnice mají velké a barevné kostky vhodné pro nejmenší stavebníky. Celé čtvrti plné lidí nejrůznějších profesí si postavte ze stavebnic LEGO City město.


Máte rádi dobrodružství? Seznamte své děti s novými kamarády z LEGO Friends. Nepřeberné množství speciálních lego destiček a kostiček.


Vážení zákazníci, vzhledem k nastalé situaci v ČR, jsme přijali veškerá doporučená opatření k ochránění vašeho i našeho zdraví.

Eshop je v provozu, neustále doplňujeme zboží a objednávky jsou odesílány našimi klasickými dopravci. V případě jakýkoliv dotazů jsme Vám k dispozici ,viz Kontaky. Zde naleznete jednotlivé lego kostky a kostičky v různých barvách. Kromě základních barev, máme v nabídce mnoho neobvyklých a sběratelských barev. Jednotlivé kostičky jsou ve velmi dobrém stavu.


Pro ještě podrobnější DETAIL můžete fotografii ZVĚTŠIT. Nahoru Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Osobní odběr Kobylisy, návody jsou, krabice nejsou.


Prodávám pouze to, co je na fotu. Oproti návodu může něco chybět. Prohlédni si všechny kostky LEGO ? Můžeš postavit, cokoliv tě napadne. V sadě najdeš klasické stavební kostky ve barvách i speciální díly, které zahrnují dveře, okna, oči a vrtule. Jestli vás zajímá cokoli kolem lega, podívejte se na kostky.


Najdete tu obsáhlé fórum, kde je odpověď snad na každou otázku a pokud ji náhodou nenajdete, můžete se zeptat. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte. Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.


Svět fantazie z Kostek Ostrava - Společné projekty - V. Lori Kostky samostatně - kyblík od 2Kč - Heureka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky