čtvrtek 19. prosince 2019

Vodní mlhovač

Vyvíječ mlhy k umístění do vodní části terária nebo do vodopádu EXO TERRA. Umístěte mlhovač EXO TERRA do vodní části terária nebo do vodopádu EXO TERRA, tak aby byl hladinový senzor zcela ponořen. Aby byl výkon mlhovače optimální, zajistěte prosím, aby všechny.


Díky systému nastavitelných trysek ochladíte vzduch v parném létě o až st. C Připojení je možné přímo na zahradní hadici. Montáž i údržba je velice snadná.

Jezírkové mhovače vytvoří nádherný mlhový efekt na Vašem zahradním jezírku. Generátor mlhy Seliger Fogstar 3S je unikátní plovoucí jezírkový mlhovač , který je vhodný pro rybníčky a další vodní plochy. Jeho instalace je snadná a zvládne i ji téměř každý pouze s použitím nůžek a kladívka. Navíc zahradní zavlažovače za trvale nejnižší ceny. Umístěte mlhovač Exo Terra do vodní části terária nebo do vodopádu Exo Terra tak, aby byl hladinový senzor zcela ponořen.


Vynikající osvěžení v teplých letních dnech. Set lze umístit na balkónech, pergolách, pod slunečníky, na terasách, v zahradních restauracích. Je vhodné ke krátkodobému ochlazení prostorů i pro zvířata, možné použití i ve tropických sklenících pro rosení rostlin, kde je žádoucí vysoká vzdušná vlhkost.


Cena produktu bez dopravy Skladem.

Obchod nemá dostatečný poče. Společnost PKS servis Vám přináší prostřednictvím obchodní značky TechnoMIST speciální VYSOKOTLAKÉ JEDNOTKY na výrobu vodní mlhy, a to jak v průmyslovém, tak i komerčním prostředí. Vodní mlha mlhovač mlžení 10m hadice 10mlhovačů.


Plovoucí mlhovač pro jezírka a ostatní vodní plochy. Vhodný pro vnitřní i venkovní použití. Energeticky úsporný mlhovač s RGB LED osvětlením vytváří příjemnou atmosféru.


Umístění přímo pod vodní prvky, třeba do vodopádu, vytváří efektivní kombinaci vody, mlhy a barevného světla. Snadná instalace a možnost. Jedná se většinou o keramickou membránu.


Jelikož má membrána omezenou životnost, bývá nutné ji jednou za čas vyměnit. Membrány do mlhovačů proto čistíme od různých nečistot a nežádoucího vodního kamene. Může se tak stát, že svítí kontrolka provozu, ale generátor vodní mlhy nevyvíjí mlhu. Vytváří pomocí ultrazvukové keramické membrány při normální teplotě studenou vodní mlhu, která může zvýšit… Rychlé info.


Mlhovač Repti Planet Maxi L. Umístěte mlhovač do nádoby na vodu a udržujte jej v rovině (optimální výška hladiny vody je 20mm až 40mm nad keramickým kotoučem). Připojte napájecí kabel mlhovače k transformátoru. Kabel od transformátoru zapojte do elektrické zásuvky.


Zároveň se rozsvítí LED dioda. Systém se připojuje pomocí integrované OGS šroubení na vodovodní.

Zajišťuje v horkých letních dnech ochlazení venkovních prostor. Výkonný jezírkový mlhovač pro náladové, fascinující světelné a mlhové efekty. Vodní atrakce a hry tvoří dominantu v zahradních jazírkách.


Kompletně s rádiovým d. Mezi vodní atrakce patří i fontány. Jejich umístněním vytvoříte v zahradě a jezírku jedinečnou atmosféru a jezírko bude přímo lákat k příjemnému posezení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky