úterý 10. prosince 2019

Thermona therm 28 cx a

AA of boilers can be used to heat civil and industrial structures with utility water flow heating. A jsou plynové teplovodní kotle spalující zemní plyn či propan. V samostatném použití jsou určeny pro objekty s tepelnou ztrátou do popř. Tyto kotle jsou navíc doplněny o trojcestný ventil, který umožňuje nátop zásobníku teplé vody.


Dodáváme regulace systémů, zásobníky TV a odtahy spalin. A with the option for heating water in an external storage tank operate in the same manner as the series of boilers only designed for heating.

In addition, these boilers are completed with a three-way valve enabling the heating of hot water storage tanks. AA gali būti naudojama šildant civilinius ir pramoninius pastatus ir ruošiant karštą buitinį vandenį. Gāzes apkures katls centrālapkurei un siltā ūdens sagatavošanai. Jauda (max) (kW): 13-. A ponúka možnosť ohrievania vody v externom zásobníku a pri vykurovaní pracuje kotol rovnakým spôsobom ako kotly určené iba na vykurovanie.


V horní čÆsti je namontovÆn měděný spalinový výměník GIANNONI, povrchově chrÆněný směsí hliníku se silikonem. Nabízí závěsné kotle, stacionární kotle, průtokové ohřívače, kaskádové kotelny, kotle na tuhá paliva, elektrokotle, zásobníky na TUV. AA ponúka možnosť vykurovania občianskych i priemyselných stavieb a možnosť prietokového ohrevu úžitkovej vody.


A a externého zásobníka prináša svojim majiteľom mimo ohrevu vykurovacieho systému aj stálu a komfortnú dodávku teplej vody aj pre viac odberných miest.

Vďaka jednoduchému prepojeniu kotla a zásobníka aj integrovanému trojcestnému ventilu, ktorý je súčasťou kotla, získava na popularite. A dėl įmontuoto trieigio vožtuvo turi galimybę ruošti karštą buitinį vandenį išorinėje talpoje ir veikia taip pat kaip tik šildymui skirti katilai. Při výrobě a konstrukci kotlů řady CX , tzn. Kotle s průtokovým ohřevem TUV. TUV, byla využita jedinečná technologie „přímého ohřevu“.


Díky koaxiálnímu systému, tzn. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt thermona therm cx a. Hřejivá přikrývka disponuje izolací ze 1 recyklovaného materiálu. Využití najde nejen u vody či v kempu, ale i například na zahradě. Po sbalení má rozměry pouze ×cm.


Therm -A-Rest Stellar Blanket. A modelis siūlo savo savininkams aukštą ekologijos lygį atitinkantį veikimą. Pagal galingumą tinka nuosavų namų šildymui arba seno dujinio katilo pakeitimui. A naudojamas šildymui ir karšto vandens ruošimui ltr.


Karštas vanduo ruošiamas analogiškai kaip katilo ir išorinės talpos be tiesioginio kaitinimo kombinacijoje. A s možnosťou pripojenia. THERMONA THERM PRO KX.


A sind Gas-Warmwasserkessel, die Erdgas sowie Propan verbrennen.

In den eigentlichen Anwendung sind sie für Objekte mit einem Wärmeverlust bis zu ggf. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Ausschließlich von einem Fachbetrieb einbauen lassen um die Gewährleistung zu erhalten. Eigenmächtiger Einbau ist untersagt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky