úterý 31. prosince 2019

Mobilní wc prodej

Dům a zahrada - Mobilni wc bazar. PODNIKATELŮ se toto nařízení netýká a mají umožněný osobní odběr. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pronájem a prodej mobilních plotů, mobilních wc včetně příslušenství. Pronájem mobilní toalety bez umyvadla je vhodný na zařízení staveniště pro dělníky, parkoviště TIR,.


S tímto chemickým WC se snadno manipuluje. Přepravovat se dá i ve výtahu do vyšších pater. Pro stavby zvlášť výhodné. K výbavě patří pisoár pro pány a.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ten je při dlouhodobém pronájmu pravidelný (1x týdně, 1x za dní, 1x týdny, apod…), zatímco u krátkodobého pronájmu hovoříme o tzv. Má-li zákazník zájem, mimořádný WC servis je naceněn a pokud je nakonec zákazníkem objednán, tak i prováděn dle přání klienta. JOHNNY SERVIS pronájem a prodej mobilní oplocení a mobilní toalety, mobilní wc a párty stany.


Vážený zákazníku, firma WC HELP s. Zaměřuje se na pronájem, servis a prodej mobilních toalet, vysokého a nízkého oplocení, umýváren, žlabů, kontejnerů a dalšího širokého sortimentu. Naše mobilní toalety jsou nejjednodušší a nejrychlejší řešení pro zajištění kvalitních hygienických služeb. Nabízíme také mobilní toaleta pro tělesně postižené. K našim mobilním wc poskytujeme.


WC a mobilního oplocení. Mobilní wc vhodné pro stavby a krátkodobé akce. Ať už sháníte mobilní WC na stavbu, venkovní akci pro stovky lidí nebo jen zahradní oslavu, naše široká nabídka mobilních toalet vyhoví každé vaší potřebě. Aktuální katalog firem v kategorii mobilní WC. WC - toalety - Najisto.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.

Nabízím k prodeji mobilní domek Carnaby Freestyle. Rozměry domku jsou 1X metry. Jedná se tedy o největší možnou velikost mobilního domku. Druhý vstup je přímo do obývacího pok. Kvalitní mobilní WC a kabiny Provapo.


Společnost Provapo nabízí kvalitní řešení pro mobilní záchody s kabinou i bez kabiny. Veškeré mobilní WC v naší nabídce jsou naprosto nezávislé na vodovodní přípojce a odvodu odpadu do kanalizace nebo jímky. Nezpomalujeme, nezastavujeme, jedeme na plné otáčky. Pomáháme v boji s koronavirem.


Nový produkt v naší nabídce ko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky