středa 18. prosince 2019

Krby třístranné prosklení

Krby třístranné prosklení

Třístranné prosklení s děleným sklem. Boční otvírání skel pro čištění. Externí přívod vzduchu umožňuje připojení elektronické regulace hoření. Jednoduché ovládání jedním regulačním prvkem.


Tři prosklené strany otevírají perspektivy 180-ti stupňového pohledu do ohně. Vzhledem k velké ploše skla a jeho výrazné tepelné ztrátě není ohniště vhodné k instalaci šamotového tahu. Dobu akumulace je možné zvýšit osazením panelů systému HMS. This video is unavailable.


Celkový regulovatelný výkon: - kW. Michal Kumšta - krby - kamna. Sklo v moderním provedení s černým zabarvením po celém jeho obvodu.


Krby třístranné prosklení

BeF Trend jsou krbové vložky od největšího českého výrobce krbových vložek a krbových kamen. Vybrali jste si kategorii krbových vložek s panoramatickým (třístranným) prosklením. Chcete-li se podívat na některé naše realizace s krbovými vložkami s tímto typem prosklení , klikněte sem. Srdcem krbu je krbová vložka, která může mít několik typů proskelní.


Může mít rovné, boční, pruhedové, třístranné , prismatické nebo rádiusové prosklení. Protože tvar krbu kopíruje tvar prosklené, máme krby rohové, rovné, třístranné a průhledové. Materíály pro stavbu krbů mohou být téměř jakékoliv. Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Z krbových vložek pak Hoxter (čelní prosklení s otevíráním do boku a se zadním přikládáním, rohové prosklení s výsuvem, třístranné prosklení s výsuvem), Romotop (Heat čelní s bočním otevíráním a Dynamic se zadním přikládáním), Kobok (čelní s bočním otevíráním).


Krby , krbové vložky a. Naše krby jsou vždy přizpůsobeny vaší chuti. Kalfire nabízí nejnovější generaci krbů na dřevo v řadě různých modelů a velikostí. Vaše volba začíná výběrem jednoho ze čtyř hlavních modelů: přední prosklení , rohové prosklení , třístranné prosklení nebo tunel (oboustranné prosklení ). Centrální krby jsou kapitola sama pro sebe. Skla jsou dělená i ohýbaná, čelní či oblá.


Stavíme teplovzdušné krby , teplovodní krby a krbová kamna, přesně podle přání zákazníků. Prosklení je ze všech stran. Společnost KRBY Praha s. Krbové vložky Austroflamm. Sen každého z nás je skutečné teplo domova, ke kterému samozřejmě patří krásný oheň. Nicméně to dnes není otevřený krb, ale moderní krbová vložka s nízkými emisemi a vysokou účinností.


Krby třístranné prosklení

Zcela nová konstrukce krbových vložek nabízí nadstandardní ohniště s čistým optimalizovaným spalováním, které zaručuje stále čistý pohled na plápolající plameny. Kupujemy kominek marzeń odc. Kominki gazowe Nowoczesny kominek na gaz - Duration: 11:08. Vložka je vhodná pro realizace sálavých, hypokaustových nebo horkovzdušných staveb.


Teplovzdušná krbová vložka Insert rohová crystal s ventilátorem třístranné prosklení - zcela nová konstrukce krbových vložek Nabízí nadstandardní topeništi s čistým optimalizovaným spalováním, které zaručuje stále čistý pohled do hořících plameny. Norská litinová krbová vložka. Individuální přístup - Konzultace a posouzení vybraného topidla pro váš interiér ZDARMA. HEAT s třístranným prosklením a výsuvnými dvířky.


Krby třístranné prosklení

Díky velkorysému prosklení si dokonale užijete hru živého ohně. Oheň lidstvo provází od nepaměti. Naštěstí už nemusíme žít v jeskyních, ale své rodinné štěstí budujeme v útulných a teploučkých obydlích.


Díky krbové vložce si můžete užívat požitek z tepla na těle i na duši.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky