čtvrtek 12. prosince 2019

Výroba výměníků

Princip rotačních regeneračních výměníků. Rotační regenerační výměníky tepla pracují na principu akumulace energie – střídavého předávání energie obsažené odváděném vzduchu do akumulační hmoty a následného předávání této energie do přívodního vzduchu. Výroba spalinových výměníků pro kogenerační jednotky TEDOM. Way more information than you ever wanted on how to fell a tree!


Design and manufacture of heat exchangers.

Výroba výměníků je realizována buď s pevnými trubkovnicemi, plovoucí hlavou, s U-trubkami nebo trubka v trubce. Průmyslové výměníky jsou vyráběny z obvyklých druhů uhlíkových ocelí, včetně ocelí pro oblast nízkých teplot, slitinových i austentických ocelí podle EN, ASTM, DIN a jiných. Návrh a výroba výměníků tepla.


Naše firma se zabývá ideovým návrhem systému, tepelným a pevnostním výpočtem výměníku, tepelnou bilancí, projekční, výrobní a průvodní dokumentací, výrobou, montáží a následným najížděním zařízení na stavbě, případně provádíme servis. Výroba tepelných výměníků , teplosměnných ploch, chladičů a ohřívačů pro průmyslové užití, klimatizaci a vzduchotechniku Naše firma Frisco se zabývá výrobou těch nejkvalitnějších teplosměnných ploch. Echoz - výroba a instalace rekuperačních výměníků - teplo z chladu. Využití odpadního tepla z vašeho chladícího zařízení systémem rekuperace a rekuperačních výměníků.


Od doby svého vzniku se firma postupně vypracovala mezi významné výrobce výměníků zpětného získávání tepla a spolehlivé dodavatele vzduchotechnických a klimatizačních zařízení.

Výroba a montáž tlakových žařízení, ohřívačů vody, výměníků tepla. Výrobky pro průmyslové využití i pro bytovou zástavbu, zřizování i rekonstrukce výměníkových stanic, ohřev vody v nájemních domech. Významný podíl zaujímá výroba filtrů pro čištění vzduchu k plynovým turbogenerátorům, odprašovacích zařízení, konstrukcí nosných částí jeřábů a dílů pro válcovací stolice.


Jednou z nejdůležitějších činností společnosti je výroba výměníků tepla MAX Jedná se o celonerezové výměníky vhodné pro použití do energetických zařízení, potravinářského, farmaceutického nebo textilního průmyslu. Určeny jsou především pro systémy ústředního vytápění a přípravu teplé užitkové vody s nuceným oběhem tam, kde jsou dostatečně. Variabilní délky, průměry, přepážky (obtokové plechy) umožňují optimální uspořádání příslušného chladiče. Tvorba webu: Tyto stránky používají cookies pro zlepšení poskytování služeb a pro funkčnost stránek.


Máme rozsáhlý sortiment, od ohřívačů pro klasickou vzduchotechniku včetně konstrukčních úprav pro přímou montáž do VZT potrubí čtvercového nebo kruhového průřezu, přes samostatné ohřívače s vlastními ventilátory, až po velkou škálu výměníků pro podlahová otopná tělěsa či dveřní a vratové clony. Již více jak let se zabýváme opravou i prodejem nových kapalinových, olejových a vzduchových chladičů, klimatizací a výměníků topení pro osobní i nákladní auta, zemědělské a stavební stroje, autobusy nebo sahary do hal. Obratové komory a montáž a výrobu podstavných ocelových konstrukcí lze provést ve spolupráci s českými výrobci za účelem snížení ceny.


Provádíme návrhy a výpočty deskových výměníků dle zadaných parametrů a pomáháme zákazníkům s projektem a instalací dodaného zařízení. Mezi přednosti výměníků CIAT patří snadná se instalace a údržba. Díky použitým materiálům a speciální povrchové úpravě mají vysokou odolnost proti korozi. Všechny výměníky jsou v továrně zkoušeny a testovány. Samozřejmostí je výroba v souladu se směrnicemi o tlakových zařízeních (PED).


Co se týče ceny, tu známe až ve chvíli dokončení, protože každý výměník je vyroben na zakázku a každý je naprosto jiný.

Hrubý nástřel ceny dokážeme dát dohromady i dopředu, ale potřebujeme znát rozměry výměníku a vidět přesný nákres požadovaného provedení a mít ho námi odsouhlasený, že. Soustavou tepelných výměníků , ve kterých se směs postupně protiproudně ohřívá teplem reakčních zplodin, vstupuje plyn do reaktoru prvního syntézního okruhu. Transport plynů v okruhu zajišťují výkonné turbokompresory, které dovedou při tlaku MPa zpracovat několik stovek tisíc krychlových metrů plynu za hodinu.


Pro chlazení olejů a vody, kde je vyžadován velký průřez kanálů provádíme výpočty, navrhujeme a vyrábíme trubkové výměníky tepla na zakázku. Trubkové výměníky tepla jsou dostupné v mnoha materiálových a konstrukčních provedeních, které vybíráme po. Naše výroba tepelných výměníků nebyla ještě zastavena a stále běží díky velké podpoře všech operátorů a ostatních zaměstnanců našeho pražského závodu v Praze – Radotíně. Výroba nádrží, vzdušníků, chladičů, výměníků pro chemickou výrobu, sil, kontejnerů dle přání zákazníka (pracovníci se státními zkouškami). V této oblasti nabízíme navíc činnost našeho konstruktéra pro projekční činnost, pro zakázky vyžadující pevnostní výpočty činnost výpočtáře s vysokoškolským.


Vlastní zakázková výroba je nosným pilířem naší společnosti. Pro zákazníky realizujeme kusovou i malosériovou výrobu v oblasti zpracování kovových profilů, trubek a plechu za použití technologií sváření, frézování, vrtání a soustružení. Výroba chladičů již od ks Používáme pouze poctivý materiál!


Opravy a čištění teplených výměníků : - Prodloužení životnosti výměníku - Zachování ekonomiky provozu - Udržení původního výkonu AUTOCHLADIC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky