pondělí 16. prosince 2019

Rekuperační výměník cena

Kč, VZT hvězdice, Zemní výměník Rehau, doprava do vzdálenosti km, práce Cena 1tis. Uvažujete o koupi rekuperační jednotky? Tak u nás jste na správném místě.


V naší nabídce naleznete rekuperační jednotky, které dovedou z odváděného vzduchu předat i vzdušnou vlhkost. Samotné předání tepla (chladu) je zajišťován přes protiproudý výměník. Při montáži dbejte pokynů v návodu.

Výměník je protiproudý, to zn. Běžných povlaků, které. Přiváděný venkovní čerstvý vzduch prochází přes rekuperační výměník uvnitř vzduchotechnické jednotky, do kterého z druhé strany vstupuje teplý odpadní vzduch z objektu.


Obě vzdušniny jsou od sebe dokonale odděleny soustavou kanálků, aby nedocházelo ke zpětnému průniku. Rekuperace = zpětné získávání tepla. Výraznějšího efektu jak při vytápění, tak i při letním chlazení rekuperační jednotkou lze dosáhnout v případě, že je do systému zakomponován zemní výměník tepla (ZVT). Dosavadní ruční výroba výměníku byla časově velmi zdlouhavá a náročná, kdy se již nedařila pokrývat poptávka.


Nový protiproudý výměník s AL, již osazujeme do naší jednotky. Podařilo se nám vyjednat i rozumnou cenu, proto se cena rekuperační jednotky nezměnila.

Malá lehká kompaktní rekuperační jednotka je určená pro montáž na stěnu. Vysoká účinnost rekuperátoru s účinností nad , ekonomické řešení protimrazové ochrany a spolehlivost jsou hlavními důvody, proč je. RX a RX-P, to jsou moderní protiproudé výměníky s lamelami z odolného hliníku a plastu. Protiproudý výměník je nástupcem méně účinného křížového výměníku. Představujeme Vám EUROVENTEM certifikované opláštěné protiproudé výměníky, tzv.


Entalpické rekuperační výměníky (ERV) pomáhají zvýšit vlhkost přiváděného vzduchu, především v zimním období, kdy klesá relativní vlhkost vnitřního vzduchu a tím snižují přesoušení interiéru. Popis produktu Atrea Kompaktní větrací - rekuperační jednotka Duplex RK5. Prodám rekuperační výměník výkon 6- 800metrůkrychlových Ventilátor výkon 5kw. Nutné vidět - cena dohodou.


Vyberte si ten nejlepší protiproudý výměník pro Vaše řešení v našem selekčnímu softwaru a spočítejte si tepelnou účinnost a další potřebné údaje. Software je certifikován evropskou společností Eurovent a můžete si ho zdarma stáhnout v naší Klientské zóně. Snadno se instaluje a to jej činí univerzálním pro mnoho aplikací typu voda-voda: vytápění (bytové jednotky), pro malé ohřívače (voda-voda), chladiče, solární kolektory, ap.


Je stavěn na vysoké tlaky a asymetrická varianta B8LAS (B8LASH) je vhodná jako deskový výměník pro tepelná. Deskový hliníkový výměník splňuje požadavky EK č. Jenomže má jednu nevýhodu – společně s čerstvým vzduchem si pouštíme do bytu také zimu. Skvělým a efektivním řešením, jak vpouštět do bytu čerstvý vzduch, ale zároveň v něm zachovat teplo, je rekuperace. DOMEO 2RD rekuperační jednotka. Z této teplé vody použijeme pro vlastní sprchování asi 5°C (cca).


Zbytek vody teplé kolem 35°C končí bez využití v kanálu.

Jednotka je určena pro trvalý provoz. To znamená, že vyhazujeme energie. Umožňuje velmi jednoduchým způsobem využít teplo z odpadní vody, které by jinak zůstalo bez užitku a odteklo by kanalizačním potrubím společně s odpadní vodou.


Pro úpravu teploty čerstvého vzduchu lze zvolit i tzv. Tyto jednotky obsahují křížový výměník tepla, který je z materiálu umožňujícího přenos tepla i vlhkosti. Větrací vzduch je přisáván právě. Křížový výměník je vyjímatelný a čistitelný. Zemní vzduchový výměník využívá relativně konstantní teplotu zeminy cca až ºC v hloubce m (min. m) v zemi.


S narůstající hloubkou se teplota v zemi zvyšuje a blíží se konstantní hodnotě v období celého roku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky